IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Подгответе вашето дете за новата учебна година с Fibank

Имате шанс да спечелите пълен годишен абонамент за онлайн образователната платформа Уча.се!

12:05 | 04.09.24 г.
Автор - снимка
Създател
Подгответе вашето дете за новата учебна година с Fibank

Издайте детска или тийн дебитна карта на своето дете от Fibank и имате шанс да спечелите пълен годишен абонамент за онлайн образователната платформа Уча.се! В нея учениците от 1-ви до 12-и клас могат да открият видеоуроци, поднесени на разбираем и интересен за тях език.

Финансовото образование на децата е един от най-ценните уроци, които могат да получат от своите родители. Ето защо ние от Fibank разработихме за тях специални дебитни карти, подходящи за деца и тийнейджъри. Те обхващат две възрастови групи – за деца от 7 г. до 13 г. и за тийнейджъри на възраст между 14 г. и 18 г.

С тях детето има възможността самостоятелно да тегли пари на банкомат и да извършва разплащания, като в същото време родителят запазва контрол на направените разходи и избира какви лимити да определи. Също така може да получава e-mail известие за всяка авторизация с картата. Тя се издава към сметка на родителя, като той превежда желаната от него сума.

При картите за тийнейджъри (14-18 г.) Първа инвестиционна банка е разработила и възможности за определено ниво на самостоятелност. Например със съгласието на родителя сметката и картата да бъдат издадени на името на детето. Към това се добавя и възможността за пазаруване в интернет, издаване на дигитална карта за бързо и лесно пазаруване само с телефон, както и  специална спестовна сметка Smart Teen, в която детето може да спестява своите свободни средства.

До навършване на пълнолетие на детето този тип карти и сметки са изцяло освободени от такси, както за издаване и поддръжка на карта, откриване и поддръжка на сметка, така и за извършване на разплащания и теглене на пари.

Сега с кампанията на Fibank - Back to school, към всичко това се прибавя и възможността 50 потребители, регистрирали детска или тийн дебитна карта на своето дете, да спечелят и пълен годишен абонамент за онлайн образователната платформа Уча.се! Всяка седмица до 31 октомври 2024 г. на случаен принцип ще бъдат определяни по пет печеливши.

Последна актуализация: 12:05 | 04.09.24 г.
Най-четени новини
Още от Банки и застрахователи виж още
Финанси виж още