IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Visa и Fibank обявиха победителите в томболата за Олимпиадата в Париж 2024

Всеки победител получава полети за двама души до и от Париж за Олимпийските и Параолимпийските игри, луксозен пакет, който включва две нощувки в 4-звезден хотел и много други

15:31 | 10.07.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Fibank
Снимка: Fibank

Visa, официален партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри, и Fibank, официален партньор на Българския олимпийски комитет, обявявиха победителите в ексклузивната томбола, част от специалната кампания за Олимпийските и Параолимпийските игри Париж 2024. Съвместната инициатива отбелязва представянето на дебитните и кредитните карти Visa с отличителен дизайн, вдъхновен от Олимпиадата в Париж това лято.

През периода на томболата хиляди индивидуални клиенти направиха значителен брой трансакции. Всяка от тях, осъществена с новата дебитна или кредитна карта Visa Paris 2024, даваше възможност за участие в томболата, която предостави на клиентите шанс да спечелят изключителни награди, за да се насладят на Олимпийските и Параолимпийските игри.

Всеки победител получава полети за двама души до и от Париж за Олимпийските и Параолимпийските игри, трансфери от и до летището, луксозен пакет, който включва две нощувки в 4-звезден хотел, достъп до две олимпийски преживявания, туристически пропуск за обиколка на Париж с „Hop-on, Hop-off“ автобус, достъп до салона Visa Everywhere в хотела, както и предплатена карта Visa за допълнителни разходи, подаръци и удобства.

"Партньорството на Visa с Олимпийските и Параолимпийските игри е уникална възможност да предоставим  на Visa картодържателите на Fibank не само по-удобно и сигурно разплащане, но и вълнуващото преживяване на едно от най-престижните спортни събития в света, сподели Красимира Райчева, мениджър на Visa България. За нас е удоволствие да отпразнуваме духа на това състезание заедно с нашите клиенти – банките, чрез тези ексклузивни възможности, кoито създават условия потребителите да отнесат със себе си частица от магията на Париж 2024."

Никола Бакалов, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Fibank (Първа инвестиционна банка), добави: „Радвам се, че и през тази олимпийска година, заедно с нашите дългогодишни партньори от Visa, реализирахме изключително успешна кампания, посветена на Олимпийските игри в Париж 2024. Вярвам, че успяхме да предадем олимпийските дух и ценности, които и двете страни изповядваме, на много наши клиенти, а на двама от тях предстои и незабравимо преживяване във френската столица“.

Кампанията, която представи дебитни и кредитни карти Visa с дизайн, вдъхновен от Олимпийските и Параолимпийските игри в Париж през 2024 г., вдъхновява клиентите на Fibank да изразят своята подкрепа за олимпийския дух, като същевременно се възползват от предимствата на платежните решения на Visa.

За Visa Inc.

Visa Inc. (NYSE: V) е световeн лидер в дигиталните плащания, който обработва трансакции между потребители, търговци, финансови и правителствени институции в над 200 държави и територии. Нашата мисия е да свързваме света чрез най-иновативната, надеждна и защитена мрежа за плащания, която дава възможност на частни лица, компании и икономики да просперират. Вярваме, че икономиките, които включват всеки навсякъде, осигуряват растеж за всеки навсякъде и смятаме достъпа за основа на бъдещето на движението на парите.  За повече информация, посетете visabg.com

За Fibank

Fibank (Първа инвестиционна банка) е една от водещите банки в България, известна с иновативните си продукти и услуги. Като официален партньор на Българския олимпийски комитет Fibank подкрепя българските спортисти и популяризира ценностите на Олимпийските и Параолимпийските игри.

Първа инвестиционна банка (ПИБ) е публично дружество в България с мажоритарни акционери Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев.

Последна актуализация: 15:49 | 10.07.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Банки и застрахователи виж още
Финанси виж още