IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бели пари за неочаквани нужди

Само за няколко минути можете да разберете колко би бил лимитът ви за пазаруване, ако имате нужда от спешни средства

10:18 | 16.06.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock

Колко често ни се е случвало да търсим перфектното допълнение за гардероба ни дни наред и най-накрая съвсем случайно да видим мечтания продукт на витрината на магазина? Твърде късно – междувременно вече сме похарчили парите за нещо друго.

Колко пъти автомобилът се е развалял в най-неподходящия момент, точно преди заплата и дни преди да заминем за така чаканата лятна почивка?

А новото жилище, в което сме се нанесли – дали ще е топло или прохладно през лятото, ще имаме ли нужда от климатик или още не е съвсем сигурно... И така, докато от хладното и дъждовно време апартаментът ни в един момент не се превърне в сауна.

Решение за подобни ситуации, оказва се, всъщност има. Финтех компанията IuteCredit предлага възможността да научите какъв лимит за пазаруване бихте получили в случай на неочаквани нужди в бъдеще.

Предимството на това ново предложение е, че можете да преминете през процеса на проверка и оценяване сега, преди изобщо да имате необходимост, и да знаете, че във всеки един момент, когато се наложи, паричните средства, от които се нуждаете вече ще са на линия – без допълнителни проверки, директно за ползване в брой или за пазаруване. Това носи спокойствието, че непредвидените ситуации всъщност няма да са толкова непредвидени.

„Потребителите ще имат възможност да усвояват този лимит в офлайн среда както чрез получаването му кеш или за плащането на стоки и услуги, така и да го използват за онлайн пазаруване“, коментира главният търговски директор на IuteCredit България Росен Антов.

Източник: Shutterstock Източник: Shutterstock

Ползите за потребителите никак не са малко. Процесът на заявяване, за да научите личния си лимит за пазаруване, отнема само няколко минути и реално няма нужда да кандидатствате за заем, за да го научите. Това гарантира спокойно и безстресово пазаруване, тъй като сума с обещания лимит е гарантирана за потребителите, а това предоставя гъвкавост и контрол над финансите ви.

Лимитът може да се използва и винаги където предлаганото решение за плащане на части на стоки услуги от iute е налично като средство за плащане. Предварително определените лимити се одобряват за ползване веднага, 7 дни в седмицата, дори през почивни дни и празници. Можете да се възползвате от парите в брой – на каса на Easy pay или да преведете сума по банкова сметка, или пък да пазарувате сега и да платите за покупката по-късно, като плащате спрямо погасителния си план само когато реално използвате сума в рамките на лимита.

Кандидатстването за предварително одобрен лимит е бързо и безплатно. За да активирате лимита си за пазаруване, първо трябва да изтеглите приложението MyIute от Google Play за смартфони с OS Android или от App Store за Apple.

След изтеглянето заявявате лимит за пазаруване и попълвате кратка информация за себе си. След няколко минути всичко е готово – парите в рамките на лимита са на разположение в джоба ви по всяко време, бързо, лесно, сигурно и без посещение на офис или разписване на хартия. А чрез приложението можете лесно да следите използването на средствата, разходите и плащанията си, да получавате нотификации за нови оферти, промени в лимита си, както и да разглеждате атрактивните промоционални предложения от партньорите на iute.

Доказателство колко опростен и бърз е процесът е фактът, че 95% от клиентите на IuteCredit разписват своите договори дигитално през MyIute. „За нас финтех решенията трябва да са интуитивни, да не са дискриминиращи и да водят до положително клиентско изживяване“, коментира Росен Антов. „Оценката, която нашите клиенти дават за нивото на удовлетвореност от обслужването, т.нар. клиентско изживяване, е над 80%. Над 75% от клиентите ни в по-високите възрастови групи успешно се справят с приложението MyIute без нужда от съдействие от нашите оператори“.

А средствата, които имате гарантирани като лимит, може да ползвате и в партньорските магазини на IuteCredit, в които можете да откриете от нова черна и бяла техника до авточасти и стоки за децата. В част от тях, при които е наличен QR код, плащането на части може да се извърши в момента на пазаруването, само трябва да посетите магазина, да сканирате iute QR кода и да получите желания продукт или услуга моментално, без да се налага да изчаквате административни процедури.

А то, пазаруването никога не е било толкова лесно и спокойно, както досега.

Последна актуализация: 10:18 | 16.06.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Банки и застрахователи виж още
Финанси виж още