IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

„Шелли Груп“ пуска премиум абонамент за мобилното си приложение

Основните функции на приложението ще останат безплатни, платените ще предлагат по-детайлни възможности за проследяване работата на устройствата

10:09 | 08.08.23 г.
Снимка: Шелли Груп АД
Снимка: Шелли Груп АД

„Шелли Груп“ АД (предишно наименование „Алтерко“ – бел. авт.) пуска премиум абонамент за мобилното си приложение Shelly Smart Control.

Абонаментът разширява съществуващите възможности с иновативни функции. В премиум функциите има по-подробен регистър за работата на устройствата, който позволява на потребителите да следят всички събития на дадено устройство, съобщават от компанията чрез БФБ-София.

Увеличен е и броят на персонализираните табла и виртуалните действия чрез Alexa, добавя се и възможност за измерване на потреблението по минути.

Основните функции на приложението ще продължат да се ползват безплатно, допълват от дружеството.

След тримесечен безплатен пробен период цената на месечния абонамент е 3,99 евро, а на годишния - 35,99 евро.

От „Шелли Груп“ посочват, че премиум абонаментът създава още една възможност за устойчиви приходи на компанията. В дългосрочен план се предвижда непрекъснато предлагане на нови, усъвършенствани премиум услуги и функции.

Първите видими резултати по отношение на приходите и печалбите по това перо се очакват от 2024 г., уточняват от компанията.

В момента „Шелли Груп“ има 1 млн. потребители в облака, като новите потребители растат с двуцифрени проценти.

В последната година акциите на дружеството поскъпват почти двойно, а пазарната капитализация е приблизително 630 млн. лева. Дружеството постигна рекордна цена от 34,9 лева в сесията на БФБ-София в понеделник.

Свързани компании:

Шелли груп АД(SLYG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:10 | 08.08.23 г.
Най-четени новини
Още от Пазари виж още

Коментари

Финанси виж още