IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Real Estate Business Forums 2024 очаква жителите на Пловдив на 25 септември

Срещата ще се проведе в Дом на културата „Борис Христов“ от 14:00 часа

15:42 | 20.09.24 г.
Автор - снимка
Създател
Real Estate Business Forums 2024 очаква жителите на Пловдив на 25 септември

След кратка лятна пауза Real Estate Business Forums 2024 се завръщат с нови издания в Пловдив, Варна и София. Какви са „Стандартите на бъдещето в средата ни на живот“ първи ще дискутират представителите на бизнеса с недвижими имоти в гр. Пловдив. Бизнес форумът ще се проведе на 25 септември 2024 г. в Дом на културата „Борис Христов“ с начало 14:00 часа.

Лекторите на форума ще представят данни за развитието на пазара на жилищни имоти в града и региона, както и какви са предизвикателствата, когато става дума за продажба или покупка на имот. В края на срещата гостите на форума ще се запознаят и с актуалните планове и амбиции за устойчиво развитие на регион Тракия.

Лектори на 25 септември в Пловдив ще бъдат:

  • Мариета Гаргова и екип – Имотека;
  • Радослава Луканова – Началник отдел „Специализирани центрове“ в Пощенска банка;
  • Пламен Панчев - Изпълнителен директор на Тракия икономическа зона.

За втора поредна година бизнес форумите на imoti.net - Real Estate Business Forums, се провеждат в подкрепа на фондация „Очи на четири лапи“, в която се обучават кучета асистенти на незрящи и на хора с диабет, аутизъм и двигателни проблеми.

Следващата среща на Real Estate Business Forums 2024 ще се проведе на 1 октомври 2024г. в гр. Варна. 

Бизнес дискусиите са част от проекта Real Estate Business Awards – Real Estate Business Forums and awards. Церемонията по връчване на престижните статуетки се проведе през месец май, като списък с всички отличени може да бъде разгледан ТУК. Основната мисъл на Real Estate Business Awards and Forums е да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите.

Генерален партньор на Real Estate Business Forums & Awards 2024 е Пощенска банка. Основен партньор е Имоти Премиер. Проектът се организира с подкрепата на Unique Estates, New Estates, Явлена и ЕРА Недвижими имоти, DEVIN, Хипермаркети HIT MAX, shop.gladen.bg, Caffitaly Bulgaria.

Институционални партньори на проекта са Български съвет за устойчиво развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Френско-българска търговска и индустриална камара, Международна федерация за недвижими имоти FIABCI, Камарата на строителите в България, Българската фасилити мениджмънт асоциация, Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес и Камара на архитектите в България.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg.

Последна актуализация: 14:03 | 24.09.24 г.
Най-четени новини
Още от Новини виж още
Финанси виж още