IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Balrec 2023 - имотната индустрия се събира на 9 ноември

Основни акценти в програмата включват макро и инвестиционната среда, перспективите пред пазара, развитието на работната среда и др.

10:23 | 30.10.23 г.
Автор - снимка
Създател
Balrec 2023 - имотната индустрия се събира на 9 ноември

BalREc е най-значимата и влиятелна real estate конферентна платформа в България и региона, която ще събере на една сцена водещите участници на пазара на 9 ноември в Sofia Event Center.

Водещи инвеститори, финансови институции, консултанти, проект мениджъри, адвокатски компании и други експерти, ангажирани с най-мащабните проекти и сделки в сектора, участват във фокусирани панели и сесии с акцент върху състоянието и инвестиционната среда в ключовите пазарни сегменти: офис, ритейл, жилища, индустрия и логистика, хотели, както и растящите алтернативни класове активи.

Основни акценти в програмата:

Макросреда: „hard landing“, „soft landing“ или „no landing“? Икономика, инфлация, монетарна среда и пазарът на недвижими имоти – защо 2023 г. не е 2008 г.?

Focus on Fundamentals: Какво предстои за сектор недвижими имоти?

Инвестиционна среда 2023/2024 – къде отиват капиталите? Пазарни тенденции и перспективи в отделните сегменти, двигатели за инвестициите, зелени трансформации и ликвидност– the big picture. Капитализиране на възможностите: създаване на стойност в бързо променяща се среда. 

Office Market Outlook - България 2023/2024: Еволюиращите специфики и модели на работните процеси като двигател на търсенето. Висококачествени и устойчиви активи във фокуса на търсенето на обитателите - трансформациите като възможност, „capex“ и „opex“ като предизвикателство.

The New Generation Office: стремеж към качество, устойчивост и иновации – създаване на готови за бъдещето екосистеми. Екологичен и ориентиран към човека подход като фундамент. Оживени дестинации, гъвкави пространства и бъдещето на хибридната работа.

Flex space and Co-working: Преосмисляне на работната среда – услуги и гъвкавост от ново поколение. Перспективи за експанзия и ефективни оперативни модели - синергия, общности, среда. 

Residential and Mixed-use concepts: създаване на привлекателна и жизнена среда за живот. Лайфстайл тенденции, социални специфики, функционален микс и placemaking модели за по-добри жилищни проекти. По-добрата жизнена среда като основен двигател на търсенето.

Residential Market Bulgaria 2023/2024: Жилищни нужди и инвестиционни перспективи. Отговор на пазарното забавяне - циклични тенденции, ликвидност и предизвикателства по отношение на разходите. Жилищен пазар от висок клас: реализация на ексклузивни луксозни активи – ключови принципи и характеристики на първокласния жилищен продукт.

Sustainability for success: ESG като стандарт. Стремеж към трайна и положителна промяна – ролята на сектор недвижими имоти в създаването на социална стойност и екологична устойчивост. 

Hotels and Hospitality: предоставяне на уникално потребителско изживяване в контекста на висока туристическа активност - предизвикателства, перспективи и възможности в различните хотелски подпазари. Инфлация, оперативни разходи и модели за адаптация на цените.

Retail: перспективи за сектор недвижими имоти в контекста на актуалните модели на потребление и поведение. Тренд при експанзиите и очаквана инвестиционна активност през 2023/2024 – нови концепции за физически магазини, тенденции при retail парковете и нови елементи в omni-channel стратегиите.

Industrial and Logistics market Bulgaria 2023/2024: перспективи и инвестиционни предизвикателства, потенциал за растеж на наемите и двигатели на търсенето. Зелени, енергийно ефективни и устойчиви практики като основна част от бизнес стратегията.

Вижте пълната програма и се регистрирайте ТУК.

На 9 ноември по време на Balrec в Sofia Event Center ще се проведе Residential Expo есен`23 - изложението за жилищни имоти, което ще представи пред широката публика най-доброто от жилищния пазар.

Πъpвoтo пo рода cи мaщaбнo излoжeниe нa избpaни жилищни имoти cъбиpa нaй-дoбpoтo oт пaзapa нa eднo мяcтo и среща инвecтитopи и ĸлиeнти. В есенното издание на Residential Expo над 100 актуални жилищни проекти ще бъдат представени от повече от 30 водещи компании на пазара. Изложението ще се проведе на 9 ноември, от 10:00 до 21:00 часа и е с вход свободен.

Последна актуализация: 16:30 | 07.11.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още
Финанси виж още