IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Event PRO Forum на София Тех Парк ще събере на 17 септември лидери от събитийната индустрия

Първото издание на форума е на тема “Бъдещето на устойчивите събития”

09:15 | 17.09.24 г.
Автор - снимка
Създател
Event PRO Forum на София Тех Парк ще събере на 17 септември лидери от събитийната индустрия

София Тех Парк организира нов формат за иновации и устойчиви екологични практики в събитийния бизнес - Event PRO Forum, който ще събере български и международни лидери и експерти от всички сектори на индустрията. 

Първото издание на форума е на тема “Бъдещето на устойчивите събития” и е посветено на актуалните тенденции и предизвикателствата в събитийния бранш.

Event PRO Forum има за цел да се превърне в платформа за стимулиране на бизнес връзките в сектора, за обмяна на опит и природосъобразни политики и практики за екологичното бъдеще на индустрията.

Официалното откриване на събитието ще се състои на 17 септември 2024 г. в 10.00 часа в зала “Джон Атанасов” на София Тех Парк и в него ще вземат участие зам.-министърът на туризма Павлин Петров, изпълнителният директор на София Тех Парк Тодор Младенов, изпълнителният директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) д-р Бойко Таков и Елка Обецанова, “Връзки с обществеността” на една от най-активните в областта на организирането и домакинстването на мероприятия община - Банско.

На Event PRO Forum ще можете да чуете мнението на над 20 водещи български и международни лектори, десетки представители на компании от сектора, както и утвърдени организации, създатели на едни от най-популярните формати у нас. Посетителите ще могат да разгледат и специалната експо зона.

Част от водещите лектори ще можете да чуете и по време на онлайн програмата на дигиталното студио ClubHouse на София Тех Парк, която ще се излъчва в деня на събитието от 12.00 часа и от 15.00 часа в профилите на научно-технологичния парк във FacebookYouTube и LinkedIn.

Организатор и домакин на Event PRO Forum, посветен на насърчаването на зелена и иновативна събитийна среда, и популяризирането на най-добрите примери за устойчиви събития, е първият в България научно-технологичен парк - София Тех Парк.

Партньори на Event PRO Forum са: Dynacord, proTechnica Event, Right Rental, Tyent Bulgaria, Red Devil Catering, Matti Events and Fine food, Cult Gourmet Catering, Urbo Studio, Streamer.bg, Fylmo, Those Things Studio, Hilton Sofia, Digital4, Цветни идеи, Event Barman и Chateau Copsa.

Медийни партньори са: Bloomberg TV Bulgaria, Investor.bg, Dnes.bg, в. „24 часа“, Economic.bg, Kmeta.bg, Invest in Bulgaria, Influencer Media Bulgaria и DEV.bg.

Информация, програма и билети: www.sofiatech.bg/eventpro

Последна актуализация: 09:17 | 17.09.24 г.
Най-четени новини
Още от Мениджмънт виж още
Финанси виж още