IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

CT Interactive: Хората са в основата на успеха

Всеки от екипа ни има възможността да израства професионално и да се развива, казва Силвия Христова, директор "Партньорски отношения" в компанията

12:11 | 09.07.24 г.
Автор - снимка
Създател

Силвия Христова. Снимка: CT Interactive Силвия Христова. Снимка: CT Interactive

Коя е основата за постигането на добри резултати в една компания? Отговорът за един от водещите доставчици на онлайн игрално съдържание CT Interactive е еднозначен  – изграждането на сплотен и ефективен работен екип, което за компанията е ключовият фактор за успеха.

CT Interactive доказва на практика, че инвестицията в хората е от съществено значение за постигане на отлични резултати. Чрез иновации, непрекъснато обучение и гъвкави работни условия, компанията създава среда, в която служителите могат да се развиват и да допринасят максимално за общия успех.

„От ключово значение за моя избор да работя в CT Interactive бе, че тук се спазва мотото – хората са най-големият актив. Всеки от екипа ни има възможността да израства професионално и да се развива. Причината е, че е създадена среда, в която всеки се чувства оценен и неговото мнение е от значение. Това е мотивация за генериране на идеи и решения, които допринасят за развитието на бизнеса,“ споделя Силвия Христова, директор "Партньорски отношения" в CT Interactive.

В основата на културата на компанията е насърчаване на креативността и на новаторския дух. Това се осъществява и посредством провеждането на различни обучения и менторски сесии. За поддържането на високо ниво на удовлетвореност на хората в компанията допринася гъвкаво работно време, възможността за хоум офис и социалните придобивки. Екипът на CT Interactive има възможност за работа в офис дни на открито, правят се редовни тиймбилдинги и интересни активности, които сплотяват хората. Компанията осигурява и достъп до психолог – практика, която спомага избягването на burnout.

„Гъвкавите работни условия и подкрепата, която имаме от компанията, са от съществено значение за всеки един в CT Interactive. Така всички ние можем да поддържаме баланс между професионалния и личния живот,“ споделя Христова.

Хората в CT Interactive са ангажирани и с устойчивите политики, като се включват в различни социални инициативи. Компанията има партньорства с местни организации и подкрепя екологични проекти, с което дава възможност на всеки от екипа да допринесе за развитието и на средата, в която живеем.

„Вярваме, че успешният бизнес е този, който се грижи за своите хора. Нашият екип е сърцето и мозъка на компанията и затова фирмата продължава да инвестира в това направление,“ завършва Силвия Христова.

С  акцент върху личностното развитие, баланса между професионалния и личния живот, благосъстоянието и социалната отговорност, CT Interactive осигурява стимулираща и подкрепяща среда, което утвърждава позициите ѝ на един от водещите доставчици в онлайн игралната индустрия и предпочитано място за работа и кариерен растеж.

Последна актуализация: 12:13 | 09.07.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Мениджмънт виж още
Финанси виж още