IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Bulgaria ON AIR посреща зрителите с интригуваща програмна схема за есенния сезон

Нови предавания, сблъсъци на гледни точки и премиерни заглавия – очаквайте през септември

13:32 | 29.08.24 г.
Bulgaria ON AIR посреща зрителите с интригуваща програмна схема за есенния сезон

Нови любопитни предавания, неочаквани промени и интригуващи премиерни кино продукции – всичко това и още изненади е подготвила Bulgaria ON AIR за тазгодишния си есенен телевизионен сезон. Обновената програмна схема очаква зрителите в първите дни на септември, а детайли по нея ще научите съвсем скоро.

Ново предаване с исторически привкус в програмата на политематичната телевизия ще посвети вниманието си на ключови и значими събития в миналото и днес. Негов водещ ще бъде Миглена Георгиева, а гости в студиото при нея ще бъдат главни действащи роли в сюжетните линии. С динамично и интригуващо съдържание пилотното издание очаква зрителите в началото на септември.

Новият сезон на Bulgaria ON AIR ще изненада с изцяло нова концепция на едно от най-популярните си предавания, целяща пълната и обективна информираност на своите зрители. Сблъсъци на гледни точки, гости – опоненти и неудобните директни въпроси на зрителите. Обратното броене до старта на новия формат на делничното предаване вече започна, а точната дата на първия сблъсък, зрителите ще научат съвсем скоро.

Фантастични сюжети, романтични истории, екшън битки и драматични обрати – всичко това и още зрителите ще могат да проследят в 45 премиерни за ефира заглавия. „Ритай като Бекам“, „Жени на ръба на нервна криза“, „Красиви лъжи“, „Цигуларката“, „Не е моят тип“ и „Пинокио“ са само малка част от увлекателните истории, които ще се излъчат до края на тази година.

Последна актуализация: 13:33 | 29.08.24 г.
Най-четени новини
Още от Медии и маркетинг виж още
Финанси виж още