IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NEXT BASKET предлага възможности за съвременен и безопасен електронен магазин

Онлайн платформата за пазаруване стартира официалното си сътрудничество с партньори, чиято цел е увеличаване на продажбите при намалени разходи

11:09 | 18.09.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: pexels.com
Снимка: pexels.com

Днес отбелязваме официалния дебют на най-новия играч в областта на електронната търговия в България и на международната сцена.

NEXT BASKET вече работи с партньори, давайки възможност на всеки бизнес да разгледа предимствата на това софтуерно решение за е-търговия.

Платформата дава 14-дневен тестови период преди първото абонаментно плащане, четири безплатни месеца при подписване на годишен договор и създаване на електронен магазин в рамките на 72 работни часа. Особено привлекателна е гаранцията за връщане на сумата, ако клиентите не са доволни от предлаганите услуги.

Как NEXT BASKET преобразува пазара за дигиталните предприемачи?

Бързина, защита и иновации

Платформата изпъква с иновативни софтуерни решения, които автоматизират и ускоряват всеки етап - от миграцията и настройките на магазина до неговата оптимизация за бързина и продажби.

Партньорите на NEXT BASKET се ползват от услуга за бърза миграция към системата без загуба на информация или промяна в изгледа на продуктовия каталог.

След миграцията партньорите получават безплатен хостинг и сървърни ресурси, с автоматично приспособяване според трафика. Това гарантира, че вашият онлайн магазин ще функционира безпроблемно дори по време на най-натоварените моменти, като например Черен петък.

Като част от услугите тип Software-as-a-Service (SaaS), NEXT BASKET предлага предварително зададени теми на дизайна, за да улесни стартирането на нов електронен магазин. Въпреки това творческият екип на платформата може да модифицира или да създаде напълно нов дизайн, отговарящ на индивидуалните нужди на всеки партньор.

В процес на разработка е мобилно приложение, което ще даде възможност на потребителите да управляват своя онлайн магазин директно през своя телефон.

Широк набор от услуги в сферата на електронната търговия

Всеки партньор на NEXT BASKET има достъп до личен консултант, който помага в процеса на изграждане и поддръжка на електронния магазин. Той е на разположение за въпроси, предоставяне на ресурси и споделяне на опит в областта на онлайн продажбите.

Техническата поддръжка включва 24/7 Help Point, където задачите се сортират не по ред, а по важност. Това гарантира, че всички проблеми се решават своевременно и магазините функционират без прекъсване.

Експертите на платформата предлагат широка гама от услуги в областта на електронната търговия, включително продуктова фотография, копирайтинг, оптимизация за търсачки и дизайн услуги.

Неограничени възможности за онлайн растеж и продажби

Всеки магазин, изграден на платформата на NEXT BASKET, може да предлага неограничен брой продукти без допълнителни такси при плащане с карта.

От края на септември платформата ще предоставя услуги за обслужване на клиенти и доставки до 28 европейски страни, отваряйки нови възможности за електронна търговия без сложни процедури и ограничения.

При международни поръчки, доставките се осъществяват в партньорство с водещи логистични компании.

Официалният сайт на NEXT BASKET вече приема заявки за оферти, като вашата поръчка може да бъде активна само след 72 работни часа!

Последна актуализация: 11:10 | 18.09.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Търговия и потребителски стоки виж още
Финанси виж още