IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NEXT BASKET: Иновативен модел за е-търговия със софтуер и услуги под наем

Новата платформа за е-магазини обединява високи технологии и експертен опит за успешни продажби онлайн

09:58 | 09.08.23 г.
Автор - снимка
Създател
Изображение: NEXT BASKET
Изображение: NEXT BASKET

Компанията NEXT BASKET се нарежда сред новите играчи в областта на електронната търговия, предоставяйки точните условия за сътрудничество с първите си партньори.

Иновативната платформа е създадена с една основна цел - да предложи на предприемачите лесен и достъпен начин за създаване на нов или мигриране на съществуващ онлайн магазин. От компанията предлагат и множество допълнени, професионални услуги в областта на електронната търговия. Основната идея е партньорите да оставят всичко в ръцете на експертите от NEXT BASKET и да могат да се фокусирате върху доставянето на стоки до техния склад.

Какво точно предлага NEXT BASKET?

Платформата е 2-в-1, предоставяйки софтуер за създаване на електронни магазини. Това означава, че можете да създадете своя собствен онлайн магазин самостоятелно или да доверите тази задача на екипа на компанията. В двата случая получавате пълен набор от услуги за стартиране, управление и развитие на онлайн бизнеса в местен и глобален мащаб.

NEXT BASKET е оборудван с най-съвременните технологии за  е-търговия, допълнени от широка  гама от готови функционалности, интеграции и експертни услуги, предоставяни от избрани професионалисти. Колцентър, дигитален маркетинг, продуктова  фотография, стратегическо планиране  на кампании и други услуги  от NEXT BASKET помагат на клиентите  да постигнат успех и конкурентно  предимство в динамичния свят  на онлайн продажбите.

Основните предимства, които предлага бизнес моделът на NEXT BASKET, включват:

·     Изграждане на онлайн магазин за 72 часа

·     Персонален консултант - професионален съветник, подпомагащ партньорите по време на целия процес

·     Help Point 24/7 за подаване на сигнали за технически бъгове - постоянна техническа поддръжка за безпроблемна работа на платформата

·     Надеждна защита срещу хакери - осигурява сигурност и защита на данните на клиентите

·     Изпълнение на 98% от изискванията на Google за онлайн магазини – оптимизация и видимост в търсачките

Платформата на NEXT BASKET предоставя цялостно обслужване и функционалности за онлайн продажби, което я прави подходяща за всеки бизнес. Това включва изработка на уебсайт, управление на инвентара, SEO оптимизация и други полезни функции.

Изображение: NEXT BASKET Изображение: NEXT BASKET

Едно от големите предимства на платформата е комбинацията от софтуер под наем и екип под наем, като постигнатият резултат е генериране на реални продажби без разходи за наемане и обучение на екипи за дейности като техническа поддръжка, маркетинг, реклама или логистика.

Условията за използване на платформата

Партньорите на NEXT BASKET имат възможност да изпробват платформата в рамките на 14-дневен тестов период, за да се уверят в нейната ефективност.

В момента от компанията предлагат и специална оферта, която предоставя 4 безплатни месеца при годишен абонамент, което позволява на новите магазини да платят за 8 месеца и да ползват услугата цяла година.

Партньорите също така се ползват с 30-дневна гаранция за възстановяване на заплатената сума, ако не са напълно удовлетворени от предоставените услуги и решения.

На 13 август 2023 г. е официалният очакван старт на най-иновативната платформа за онлайн търговия у нас NEXT BASKET.

NEXT BASKET – Успехът  е добра идея.

През 2023 г., компанията "НЕКСТ БАСКЕТ" ЕАД беше отличена с престижната награда "Компания на годината" в категорията "Стартъп на годината".

Последна актуализация: 14:05 | 15.08.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Търговия и потребителски стоки виж още
Финанси виж още