IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NEXT BASKET стартира с 90 интеграции, 340 функционалности и 112 услуги

Новата платформа за онлайн магазини обхваща целия бизнес процес - от онлайн стратегия и презентация до продажби и счетоводство

12:30 | 19.10.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

Разликата между успешния и проваления онлайн бизнес е една и тя се нарича експертиза. Информираният и професионален подход, от своя страна, обхваща както техническото изпълнение, така и вътрешните процеси и стратегическия мениджмънт на компанията.

Когато теглим чертата, “експертизата” обхваща стотици дребни детайли, които обикновено са много далеч от компетенциите на самите предприемачи. И тук на помощ идва NEXT BASKET - ново поколение онлайн бизнес платформа, която има за цел да сглоби пъзела на интелигентното бизнес развитие в интернет.

90 готови интеграции към онлайн магазина

Интеграциите представляват възможност за използване на външни инструменти, подпомагащи работата на онлайн магазина. Обикновено това са софтуерни продукти, насочени към различни функционални звена - обслужване на клиенти, приемане на плащания, куриерски услуги, дигитален маркетинг и др.

Както подборът, така и самото техническо адаптиране на тези софтуерни инструменти към един електронен магазин са скъпо и времеемко начинание. Но не и в NEXT BASKET, където всички връзки са предварително изградени, а за партньорите остава единствено да ги активират и да се насладят на резултата.

340 вградени функционалности към платформата

Функционалностите са технически възможности, заложени във вътрешната софтуерна архитектура на платформата. Или иначе казано - това са технологичните иновации, които отварят вратите за ново ниво на гъвкавост, адаптивност и модернизация на търговците процеси.

NEXT BASKET е първата платформа в света с подобен брой функционалности, като още в стартовата си версия надскача световни лидери като Amazon, Magento и Shopify. Сред най-сериозните функционални предимства на нидерландския стартъп си струва да споменем следните:

  • Функционалности за омниканална търговия и директна връзка между физически и онлайн магазини;
  • Автоматично синхронизиране на продуктов каталог с външни маркетплейс платформи като OLX, Etsy и други;
  • Дропшипинг решения за продажба на продукти, с които търговецът не разполага в собствен склад;
  • Складов фулфилмънт софтуер за бързо, ефективно и точно изпълнение на онлайн поръчки;
  • Автоматизиран софтуерен превод на магазина на множество езици и създаване на онлайн магазин за различни държави;
  • Вградени добри практики за SEO оптимизация и високо позициониране на сайта в резултатите от онлайн търсачките;
  • Готова ERP система за менажиране на ресурси, управление на наличности, анализ на резултати и др.

Всички тези функционалности могат да се подбират и адаптират според нуждите на бизнеса. Или иначе казано, всеки партньор на платформата може да използва точно това, от което има нужда - без излишни разходи за ненужни инструменти и без пробойни в нито един важен бизнес процес.

112 платени и безплатни услуги

NEXT BASKET е първата онлайн платформа в света, която предлага на партньорите си всички услуги, необходими за развитие на дигитален бизнес. Този процес започва от ценообразуване и бранд дизайн, преминава през дигитален маркетинг и обслужване на клиенти и завършва със счетоводство и финансова отчетност.

За бизнеса това означава едно - елиминиране на нуждата от множество подизпълнители със затруднена комуникация помежду си. Вместо това централизираното бизнес управление повишава ефективността и свежда до минимум времето за изпълнение на задачи и постигане на измерими резултати.

Платформата стартира през 2023 година, а ние продължаваме да следим нейните заявки за цялостна трансформация на дигиталната среда в Европа.

Последна актуализация: 13:59 | 14.10.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Търговия и потребителски стоки виж още
Финанси виж още