IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Индустриалният сектор се събира на изложение MachTech&InnoTech от 1 до 4 октомври

Фирми от Балканите, Европа и Азия се събират на формата в София, като успоредно ще се проведат още Industrial Tech Forum, COPIS и Inter Drone Expo

09:00 | 11.09.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: ИЕЦ
Снимка: ИЕЦ

От 1 до 4 октомври индустриалният сектор ще насочи вниманието си към международното изложение MachTech&InnoTech. Форматът ще се проведе за 15-и път и ще събере хиляди представители на сегмента на машините и технологиите в металообработката в "Интер Експо Център" – българския международен изложбен и конгресен център, който създава условия за развитие на бизнеса в София.

„Над 170 ще са изложителите през тази година“, казват организаторите. На 10 000 кв.м. площ ще открием участници от България и чужбина, представящи близо 400 регионални и световни бранда от България, Германия, Италия, Румъния, Турция, Гърция, Чехия, Австрия, Испания, Китай, Япония и др. Мащабни колективни участия разгръщат фирми от Австрия и Чехия.

Изложение MachTech&InnoTech съчетава две тематики. От една страна, на MachTech се представят металорежещи, обработващи и машини за термообработка, лазерни технологии, заваръчни решения, хидравлични, пневматични устройства и др. InnoTech е платформа за 3D-индустриалните технологии, автоматизацията, софтуер, роботика и електроника, тестване и качествен контрол и др.

Източник: ИЕЦ Източник: ИЕЦ

20% повече участници през тази година

„Интересът към изложението нараства всяка година“, споделят организаторите. На това те отчитат близо 20-процентовия ръст в броя на изложителите. Показателно за първостепенния характер на MachTech&InnoTech е, че месеци преди старта изложбените площи са ангажирани, както и конферентите и семинарните зали. По всичко личи, че изложението ще предизвика и още по-голям посетителски интерес. След като над 8000 души от десетки държави посетиха формата на последното му издание, сега организаторите отчитат над 30% ръст в онлайн регистрациите спрямо същия период миналата година. „На www.iec.urboapp.com всеки може да се сдобие с билет“, коментират организаторите. Благодарение на усъвършенстваната онлайн платформа процесът отнема по-малко от 2 минути.

В допълнение на всичко това паралелно с MachTech&InnoTech 2024 ще се проведат изложенията за дрон и безпилотни системи – INTER DRONE EXPO И COPIS – българският формат, който събира под един покрив бранша на рекламните и печатните технологии. Всъщност, цялата тази екосистема от изложения максимално ще ангажира капацитета на "Интер Експо Център".

Източник: ИЕЦ Източник: ИЕЦ

1 билет = ползи за бизнеса, ползи за личното усъвършенстване

„MachTech&InnoTech отдавна се превърна от бизнес изложение в цялостна платформа, създаваща възможности присъстващите както да развият бизнеса си, така и да се самоусъвършенстват“, споделят експерти.

Думите са провокирани от факта, че организаторите непрестанно надграждат формата. Затова през тази година индустриалното изложение, което е водещо освен за България и за Балканите и Източна Европа, ще се проведе заедно с INTER DRONE EXPO И COPIS – българските изложения за дрон технологии, печат и реклама. „Всъщност трите изложения засягат бизнеса в три взаимосвързани сектора“, мотивират решението си организаторите. В резултат на това, покупката на билет за MachTech&InnoTech 2024 дава възможност да посетим и останалите две изложения. На тях представителите на индустрията ще откриват идеи и приложения на дрон и безпилотните технологи от последно поколение, както и вдъхновение за реклама и още по-успешна реализация на продукцията.

Източник: ИЕЦ Източник: ИЕЦ

Организаторите отново влагат цялата си енергия и в съпътстващата програма. Благодарение на това от 1 до 4 октомври освен на пълни зали, изпълнени с изложители и съдържание, ще се състоят поредица от семинари, дискусии, конференции и визионерски форуми. „В орбитата на високите технологии“ е темата на Industrial Tech Forum на 2 октомври. След миналогодишния си успех съвместният проект на TLL Media и "Интер Експо Център" разширява формата си.

Темата през тази година е „В орбитата на високите технологии“. В зала Витоша на "Интер Експо Център" в трите дискусионни модула "Дигитализирано производство", "Енергия 5.0" и "Иновативното бъдеще на ХВП" ще се включат експерти, изобретатели, продуктови и технически новости, хора и технологии, отправени към бъдещето.

До началото на MachTech&InnoTech 2024 остава по-малко от един месец. Билетите за посещение ще откриете на www.iec.urboapp.com.

Последна актуализация: 16:56 | 10.09.24 г.
Най-четени новини
Още от Индустрия виж още
Финанси виж още