IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Ден на отворени врати на 9 септември за кабинен екипаж и пилоти в „България Еър“

Авиокомпанията предоставя възможност на бъдещите служители в кабинния състав да се докоснат до света на авиацията и да направят първите си стъпки в своята нова кариера

17:01 | 29.08.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: „България Еър”
Снимка: „България Еър”

„България Еър“ обявява Ден на отворени врати на 9 септември 2024 г. в своята централа в София. Националният превозвач разширява екипа си от професионалисти с нови членове на кабинния състав и сертифицирани пилоти с опит, предлагайки им възможност да работят в отлични условия, след мащабното модернизиране на въздушния флот с нови самолети Airbus A220. Авиокомпанията предоставя възможност на бъдещите служители в кабинния състав да се докоснат до света на авиацията и да направят първите си стъпки в своята кариера с офис, намиращ се на 10 000 метра над земята и най-добрата гледка към света.

В деня на отворените врати кандидатите ще могат да научат повече за дейността на националния превозвач, да разберат за възможностите за кариерно развитие, както и да зададат своите въпроси относно естеството на професиите към пилот - командир на полет и стюардеса - ръководител на кабинен екипаж.

Всички любители на пътешествията и авиацията могат да превърнат тази своя страст в професия след посещението си в офиса на „България Еър” в деня на отворените врати. Кандидатите за позициите на стюард/стюардеса или пилоти може да заповядат в понеделник - 09.09.2024 г. в сградата на авиокомпанията на бул. „Брюксел“ №1 от 10:00 часа. Телефон за повече информация: +359 2 4020 431.

Търсят се още опитни пилоти – командир и втори пилот за самолет Airbus A220 без квалификация на типа, които имат необходимите сертификати, лицензи и натрупани часове общо летателно време спрямо конкретната длъжност.

Пълните условия за обявените свободни работни позиции за пилоти и кабинен екипаж, както и сроковете за кандидатстване може да видите на в раздел „Кариери“ на официалния сайт тук: https://www.air.bg/bg/za-bylgarija-er/karieri.

С мисията на национален превозвач авиокомпанията се ръководи спрямо българските ценности и традиции във всичко, което прави – дълг, уважение, гостоприемност, трудолюбие и спазена дума. Затова и цялостното отношение и обслужване се отличава с надеждност, щедрост и искрена загриженост за комфорта на нашите пътници.

Последна актуализация: 17:01 | 29.08.24 г.
Най-четени новини
Още от Транспорт и инфраструктура виж още
Финанси виж още