IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„България Еър“ стартира директни полети от Варна до Франкфурт на 6 юли

Полетите са всяка събота и понеделник, като линията ще се изпълнява до края на летния сезон

19:22 | 08.07.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Ивайло Старчев
Снимка: Ивайло Старчев

На 6 юли 2024 г. стартираха директните полети от Варна до Франкфурт на националния авиопревозвач, а летището в морската столица тържествено посрещна първите пристигащи пътници от германския град. С тази нова сезонна дестинация „България Еър“ разширява своето портфолио и предлага нови възможности за транспортна свързаност и развитие на Североизточна България.

Франкфурт е финансовата столица на Еврозоната, сред водещите финансови центрове на континента, с отлични условия за бизнес пътувания, домакин на седалищата на Европейската централна банка и още много финансови институции.

В града се намира един от най-големите и богати на животински видове зоопаркове в света. Франкфурт също така е входната врата за цяла Европа с удобен трансфер за посещения на съседни европейски градове за спортни състезания, културни събития и туризъм.

Новата директна линия  Варна - Франкфурт - Варна на „България Еър“ предлага две честоти за пътуване през седмицата. Полетите са всяка събота и понеделник, като линията ще се изпълнява до края на летния сезон.

В цената на билетите в икономична класа от Варна до германския град са включени 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in и кетъринг на борда с топъл сандвич, шоколадче, вода и освежаващи напитки.

Вече спокойно може да планирате своето пътуване до Франкфурт с удобните директни полети от Варна през лятото. Повече информация за разписанието на полетите и начините за резервация на билети може да получите от Центъра за обслужване на клиенти на e-mail: callFB@air.bg, онлайн на www.air.bg и мобилното приложение, в офисите на авиокомпанията в страната и в чужбина, както и през агентската мрежа.

Последна актуализация: 19:23 | 08.07.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Транспорт и инфраструктура виж още
Финанси виж още