IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да съчетаем полезното с приятното в Парк хотел „Стара Загора“

Разположен точно в центъра на България, хотелът съчетава най-добрите условия за провеждане на фирмени събития с подобен характер

09:00 | 08.07.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Парк-Хотел „Стара Загора“
Снимка: Парк-Хотел „Стара Загора“

Топлите летни месеци са време за почивка, но и за работа. Компаниите, които имат амбициозни планове за развитието си, знаят добре това. Много от тях търсят ефективен начин да съчетаят полезното с приятното, организирайки тиймбилдинги, обучения, конференции, празнуване на годишнини и опознавателни срещи с колегите си от цялата страна.

Разположен точно в центъра на България, Парк хотел „Стара Загора“ съчетава най-добрите условия за провеждане на фирмени събития с подобен характер. От една страна, петзвездният комплекс е стъпил на брега на красивото езеро „Загорка“ и се къпе в свежия въздух на прилежащия парк „Бедечка“. От друга страна, той разполага с 4 конферентни зали с различна големина, които са подходящи за фирмени събития от всякакъв характер.

Най-голямата конферентна зала се казва „Христо Танев“. Тя събира до 150 седящи места, разполага със спускащ се мултимедиен екран, мултимедия, флипчарт, равномерно озвучаване на цялата площ. Залата може да бъде подредена от служителите на комплекса по най-подходящия за събитието начин. Около панорамната витрина на зала „Христо Танев“, през която се разкрива прекрасна гледка към езерото, е подходящо да се подредят малки щандове с рекламни материали или да се обособят пунктове за събеседване.

Снимка: Парк-Хотел „Стара Загора“ Снимка: Парк-Хотел „Стара Загора“

Пространството пред залата е подходящо за разполагане на маси за кафе пауза, която може да се договори предварително с екипа на ресторанта към комплекса.

Втората по големина зала е „Береника“. Тя е подходяща за събития, беседи и отчетни събрания за до 50 души. Разположена е непосредствено до рецепцията на хотела и е с много удобна локация.

Двете малки зали „Рафаело“ и „Леонардо“ са подходящи за провеждане на срещи и съвещания в по-тесен кръг – до около 15 души, разположени около голяма елипсовидна маса.

Самият хотел разполага с 31 двойни стаи, два апартамента и един ВИП апартамент. Всички те са с големи площи, разполагат с кътове за работа и са обзаведени луксозно. В хотела ползвате безплатен високоскоростен интернет, кабелна телевизия и паркинг.

Заедно с места за делова работа Парк хотел „Стара Загора“ разполага и с различни удобства и възможности за отдих. Ресторантът на комплекса - „Орфеида“, има много лица и предлага различни възможности, както за хранене, така и за почивка. През летните месеци най-желаната част от ресторанта е неговата лятна градина, разположена непосредствено край водите на езеро „Загорка“, с плуващите в тях диви патици, големи риби, водни лилии и лодки за разходка. Покритата част на градината пък изкушава със съвременните удобства на меката мебел и дизайнерски интериор.

Снимка: Парк-Хотел „Стара Загора“ Снимка: Парк-Хотел „Стара Загора“

Релакс зоната на Парк хотел „Стара Загора“ разполага с красив покрит плувен басейн, джакузи, парна баня, сауна и масажен кабинет.

Компактното езеро „Загорка“ е заобиколено от приятна алея за разходки и каране на велосипед. Съвсем наблизо до комплекса е разположен мол „Галерия“ – Стара Загора, а центърът на града е на разстояние не повече от 5 минути с автомобил.

Ако планирате фирмено събитие, не се колебайте да позвъните на маркетинг отдела на Парк хотел „Стара Загора“ на телефон 088 802 2089 или да изпратите запитване по имейл на reservations@hotelstarazagora.eu.

Снимка: Парк хотел „Стара Загора“ Снимка: Парк хотел „Стара Загора“

Последна актуализация: 16:31 | 05.07.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Туризъм виж още
Финанси виж още