IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Д-р Ибрахим Бялев: България се утвърди като дестинация за качествени дентални услуги

Може да имате чисто нова усмивка само за броени дни

12:54 | 14.06.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Impression Dent
Снимка: Impression Dent

Д-р Ибрахим Бялев е дентален лекар с нас 10 години опит. Основаната от него клиника Impression Dent e специализирана в цялостните решения за възстановяване на усмивката. Въведеният от д-р Бялев протокол от 6 стъпки за персонализирано лечение предоставя на пациента индивидуален план, а по време на целия процес има персонален асистент, който се грижи за комфорта му.

- Д-р Бялев, какво прави България привлекателна дестинация за чуждестранни пациенти, които търсят качествени дентални услуги?

На първо място това е отличното съотношение цена-качество, което можем да предложим на пациентите спрямо стойността на подобно лечение в страните от Западна Европа например.

Смея да твърдя, че в България има лекари и клиники на световно ниво. Факт е, че в последно време пазарът в Европа, а и у нас, е залят от подозрителни оферти с ниски цени, но е факт и, че пациентите стават все по-информирани, търсят високо качество и го изискват.

Снимка: Костадин Кръстев-Коко за Impression Dent Снимка: Костадин Кръстев-Коко за Impression Dent

В такава конкурентна среда сме длъжни да отговаряме на най-високите световни стандарти, което е добре за самите пациенти и движи бранша напред.

В Impression Dent не спираме да правим стратегически инвестиции в модерна апаратура и непрекъснати обучения и допълнителни квалификации както на медицинския, така и на немединския персонал. Мога да заявя, че качеството на услугата, която предлагаме отговаря на най-високите световни стандарти и обратната връзка от нашите пациенти го потвърждава.

Смятам, че страната ни се утвърди като предпочитана дестинация за качествени дентални услуги.

- Какви са най-честите проблеми, с които пациентите се обръщат към Вас и откъде са те?

Impression Dent предлага пълна гама от дентални услуги, но нашият професионален фокус са цялостните възстановявания.

Най-честно ни търсят пациенти, които искат и имат нужда от пълно преобразяване на усмивката. Цялостната рехабилитация най-често включва терапевтично, имплантологично, а впоследствие - и протетично лечение (коронки, фасети и т.н.).

Търсят ни и хора, които държат на високата естетика. През годините много популярни личности ни се довериха и това е чудесен атестат за клиниката.

Освен от България, където мога да кажа, че се утвърдихме, посрещаме пациенти от страните от Западна Европа – Германия, Обединеното кралство, Белгия, Холандия, Швейцария и т.н. Имаме пациенти и от САЩ, които идват специално за лечение при нас.

- Каква добавена стойност предоставя лечението?

На първо място оптимизация на лечебния процес – често пациентите не разполагат с много време и искат да завършат лечението в кратки срокове. На много места в чужбина се налага да изчакват понякога с месеци изобщо, за да си запишат час.

За щастие, съвременните технологии за имплантация и изработване на конструкциите, с които да възстановим загубени зъби, вече позволяват да работим едновременно бързо и качествено – да спестим време за пациента, но без никакъв компромис с качеството.

Дигиталните технологии позволяват да видите как ще изглежда усмивката още преди да сме пристъпили към денталното лечение. Напълно възможно е да имате чисто нова усмивка само за броени дни и тя да ви служи за цял живот.

Друго предимство е фактът, че в някои страни пациентите могат да реимбурсират част от разноските за денталното си лечение.

И последно, но не по важност – в ЕС правата им на пациенти са гарантирани, което за съжаление не винаги е така в трети страни.

Открийте повече за д-р Бялев и дентална клиника Impression Dent на impressiondent.com и запазете своя час на тел. +359 88 6117887.

Последна актуализация: 13:01 | 14.06.24 г.
Най-четени новини
Още от Здравеопазване виж още
Финанси виж още