IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

"Електрохолд Продажби" предлага сключване на договори изцяло онлайн

Услугата гарантира удобство, бързина и сигурност на бизнес клиентите

11:53 | 08.08.24 г.
Съдържание на Електрохолд
Снимка: Електрохолд
Снимка: Електрохолд

"Електрохолд Продажби" улесни още повече своите бизнес клиенти, като чрез специален уеб портал осигури възможност за сключване на договор за доставка на електроенергия изцяло онлайн. Електронната услуга премахва необходимостта от посещение в търговски център на компанията за разглеждане на оферта и сключване на договор и може да се ползва по всяко време и отвсякъде.

Новата услуга „Договор онлайн“ е достъпна на адрес https://online.electrohold.bg/. Клиентът може да разгледа подробна информация за различните продукти, които дружеството предлага, и има възможност да избере най-подходящия договор в зависимост от специфичните нужди на своя бизнес.

За използване на услугата потребителят се регистрира лесно и бързо с електронна поща и телефонен номер. Подписването на договор става с код, изпратен от "Електрохолд Продажби" на имейла на потребителя, или с Квалифициран електронен подпис /КЕП/. Всички документи се запазват в профила на клиента.

"Електрохолд Продажби" е утвърден доставчик с над 18-годишен опит на свободния пазар на електрическа енергия в България. Компанията е част от "Електрохолд" - водеща електроенергийна група в страната, собственост на най-големия публичен холдинг в България - "Еврохолд".

За допълнителни въпроси на разположение е денонощната телефонна линия 0700 10 010, както и имейл sales@electrohold.bg.

Последна актуализация: 11:53 | 08.08.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Енергетика виж още
Финанси виж още