IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Shell с предложение към бизнес клиентите за ексклузивни отстъпки и нови горива

Така компанията насърчава бизнес клиентите да се убедят в предимствата и потенциала за икономия, свързани с новите горива Shell V-Power

11:11 | 10.11.23 г.
Съдържание на Shell
Снимка: Shell България
Снимка: Shell България

Веригата бензиностанции Shell през ноември се фокусира върху бизнес клиентите с комбинация от иновации и отстъпки, които подпомагат оптимизирането на бизнесите и тяхната рентабилност.

През целия месец ноември единствено притежателите на горивни карти за бизнеса Shell Card могат да се възползват от допълнителната отстъпка за новите горива Shell V-Power 95, Shell V-Power Racing и Shell V-Power Diesel в размер на 0,05 лв./литър с ДДС от списъчната цена за горивата.

С тази промоция Shell насърчава бизнес клиентите да се убедят в предимствата и потенциала за икономия, свързани с новите горива Shell V-Power, които компанията предлага в цялата си мрежа в България от началото на есента. Новите горива са сред най-впечатляващите новости за клиентите на компанията. Те са разработени от международния екип от учени на Shell и са резултат от повече от 100 години опит в иновациите в областта на горивата.

Подобрените формули на горивата Shell V-Power вече почистват 100% ключовите части на двигателя, напълно обновяват представянето му и подобряват икономията на гориво. Новите горива от серията Shell V-Power премахват и защитават от натрупването на намаляващи представянето отлагания върху ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори (1,2).

Собствениците на автопаркове, които притежават Shell Card, разчитат не само на корпоративни отстъпки, но и на сигурен и удобен начин за управление на транспортните разходи на своите автопаркове. Бизнес клиентите на компанията могат да се възползват от отложено плащане, индивидуални отстъпки и горива с най-високо качество. В допълнение, Shell Card дава възможност за изцяло цифрово управление на всички транспортни разходи на автопарка както в България, така и в Европа. Чрез платформата Shell Fleet Hub притежателите на горивни карти за бизнеса извършват пълно проследяване на трансакциите си, получават достъп до електронни фактури с детайлни справки, електронни ПИН кодове, имейл известяване, персонализирани отчети и всички необходими функционалности за интелигентно и сигурно управление на фирмените разходи.

Горивната карта за бизнеса Shell Card е предпочитано бизнес решение за представителите на почти всички браншове в страната, като например логистика, фармация, високи технологии, производство, търговия, държавна администрация. Списъкът на клиентите включва представители на малкия, средния и едрия бизнес в България, сред които "Орбико България", "МЕТРО Кеш енд Кери", "Карлсберг България", "Шнайдер Електрик" и много други.

В България Shell разполага с мрежа от над 100 обекта, която непрекъснато се обновява и разширява. От компанията споделят, че след скорошното откриване на Shell Илинден до ГКПП Илинден, още пет нови обекта в Пловдив са напълно завършени и готови да посрещнат своите клиенти. Веригата предлага удобни локации за зареждане на гориво, модерни търговски площи, както и зони за отдих в Shell Café, където шофьорите имат богат избор от внимателно подбрани и приготвени напитки и свежа храна.

Българският бизнес има възможността да се възползва от все повече предимства за своите автопаркове. С Shell бизнес клиентите на компанията получават повече от гориво - получават интегрирано решение, спомагащо за постигането на по-добри бизнес резултати.

За повече информация и регистрация на Shell Card за бизнеса, посетете официалния сайт на Shell Bulgaria.

¹ В сравнение с предишното поколение Shell V-Power.

² Премахва и защитава от натрупване на намаляващи представянето отлагания върху ключови компоненти на горивната система като всмукателни клапани и/или горивни инжектори. Чистотата и възстановяването на представянето на двигателя се демонстрират чрез стандартни за индустрията и собствени Shell тестове. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, възрастта му, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.

Последна актуализация: 16:49 | 16.11.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Енергетика виж още
Финанси виж още