IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българският еврокомисар Илиана Иванова е гост в „Брюксел 1“ тази събота

На фокус в ефира на Bulgaria ON AIR от 17:30 часа са новата ЕК и Северна Македония

16:49 | 28.06.24 г.
Снимка: Bulgaria ON AIR
Снимка: Bulgaria ON AIR

Тази събота в предаването „Брюксел 1“ с начало от 17:30 часа в навечерието на формирането на новата Европейска комисия гостува българският еврокомисар Илиана Иванова. Пред водещата Милена Милотинова по Bulgaria ON AIR Иванова ще коментира свършеното по време на нейния кратък мандат в комисията, това, което остава да направи, има ли планове за следващ мандат и как оценява позиционирането на България в евроинституциите. На фокус в предаването ще бъдат и темите за Северна Македония и еврото у нас.

„Брюксел 1“ ще продължи с темата, присъща на Милена Милотинова, а именно Северна Македония и новия премиер и президент там. Гост в студиото ще бъде политикът Бойко Ноев, който ще коментира българската, гръцката и европейската реакция на ситуацията и съдбата на македонските българи.

Бившият председател на Бюджетната комисия в парламента Любомир Каримански също ще представи своите виждания по формирането на новата ЕК, като ще коментира и докладите на ЕК и Европейската централна банка за готовността на България да се присъедини към еврозоната.

Всичко това гледайте тази събота, от 17:30 часа, в „Брюксел 1“ по Bulgaria ON AIR.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:49 | 28.06.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Политика виж още

Коментари

Финанси виж още