IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проследете вота 2 в 1 със специалното студио „Изборите днес“ по Bulgaria ON AIR

Коментари по най-значимите теми, новини на всеки час и много ексклузивно съдържание очаква зрителите на 9 юни

13:33 | 04.06.24 г.
Проследете вота 2 в 1 със специалното студио „Изборите днес“ по Bulgaria ON AIR

Някои решения са по-важни от други – такъв е изборът, който ще трябва да направим на 9 юни, когато България ще гласува за европейски и национален парламент. Bulgaria ON AIR ще отрази този важен изборен ден със серия от специални студия „Изборите днес“, преки включвания от страната и света, много анализи, статистики и интригуващо ексклузивно съдържание както в ефир, така и на bgonair.bg.

На 9 юни зрителите ще бъдат с едни от най-утвърдените и доказали се имена на телевизията. Специалната изборна програма на Bulgaria ON AIR ще започне малко след 8:30 часа с водещите на „България сутрин“ Мария Константинова и Виктор Дремсизов. „Изборите днес“ ще продължи с още експертни коментари, прогнози и анализи в 16:45 часа с Димитър Абрашев, а от 19:00 часа ще бъде сложено началото и на специалното вечерно издание на изборното студио на Bulgaria ON AIR с водещи Ганиела Ангелова и Милена Милотинова.

Много интересни разговори в студиото, специални репортажи, експертни мнения, прогнози и дискусии по най-значимите теми за обществото очакват зрителите на телевизията. През целия ден репортерите на Новините ON AIR ще информират за най-важното от ключовите места в страната в новинарските емисии в 8:30, 9:30, 10:30, 13:30, 15:30, 18:30 и 21:30 часа.

Как Европейският съюз е променил живота ни, какви са перспективите и хоризонтите за България през следващите години и защо изборът, който ще направим на 9 юни, е толкова важен – тези и още теми очаквайте в специалната изборна програма на Bulgaria ON AIR, както и на bgonair.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:33 | 04.06.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Политика виж още

Коментари

Финанси виж още