IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ГЕРБ преизбра единодушно Бойко Борисов за свой председател

"За" гласуваха 943 делегати, няма "против" или въздържали се

14:42 | 13.03.22 г. 2
<p>
	<em>Снимка: БГНЕС/БЛАГОЙ КИРИЛОВ</em></p>

Снимка: БГНЕС/БЛАГОЙ КИРИЛОВ

ГЕРБ преизбра за председател на партията Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

"За" гласуваха 943 делегати, няма "против" или въздържали се.

"По време на война командирите не се сменят, затова предлагам за зам.-председатели Даниел Митов и Томислав Дончев", каза Борисов.

Той предложи за членове на Изпълнителната комисия Делян Добрев, Даниела Дариткова, Живко Тодоров, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов, Цвета Караянчева, Иван Тотев, Деница Сачева и Костадин Ангелов.

"Нека да благодарим на българските лекари, сестри, лаборанти, санитари, които се бориха и бяха на първа линия по време на Covid кризата", каза още Борисов. Една година без реални мерки срещу Covid завоювахме второ място след африканска държава по смъртност, а излизаха с призиви за борба с демографската криза, коментира той.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:42 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Политика виж още

Коментари

2
rate up comment 3 rate down comment 1
serafima
преди 2 години
Такъв резултат и другарят Тодор Живков не постигаше. Там, при тоталитарната държава отчитаха 95-96 и нещо, или малко повече. Но това е много показателно за гласуващите за бодигарда на Тодор Живков и сикаджията-милиционер. Тъжно! Уж културните му "избиратели" нищо не възприемат от хулиганския, селски и циничен език на Пунта Мара. Политическата му агония му очевидно ще продължи очевидно по-дълго, защото никой от тях не се осмелява да покаже нещо ново като управление и визия. Пък и сега управляващите са заети с НАЙ-РАЗЛИЧНИ други дейности, но не и да поставят някои хора на мястото им - Борисов, Гешев, Цацаров, Пеевски и др. в съответствие с делата им и закона. Но панта рей. После изведнъж ще го забравят. Борисов видя забравата на хората в лицето на Тодор Живков, който беше далеч по-привързан и ефективен към България и по-морален от него.Благодаря на ***, че страхливо не спря опцията да се поскат постове по повод на военните действие на Русия в Украйна, както направих някои от смятащите се за почтени медии.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 7 rate down comment 0
Gocho
преди 2 години
Кво да правят ,друг изход нямат
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още