IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Стартира подкастът „Голямата картина“ с Ивайло Лаков в сайта на Bloomberg TV Bulgaria

Първият епизод се излъчи на 30 март

21:01 | 04.04.23 г.
Стартира подкастът „Голямата картина“ с Ивайло Лаков в сайта на Bloomberg TV Bulgaria

„Голямата картина“ е името на новия седмичен подкаст на главния редактор на Bloomberg TV Bulgaria - Ивайло Лаков. Той ще се излъчва всяка седмица в сайта на единствената бизнес телевизия у нас, а фокусът на дискусиите ще бъде върху водещите геополитически и икономически събития.

Журналистите Ивайло Лаков и Роселина Петкова ще представят на слушателите истински важните и значими новини от цял свят и ще проследят тяхното отражение и влияние върху бизнеса, икономиката, обществото и други засегнати сфери.

Първият епизод на „Голямата картина“ се излъчи на 30 март, а темите бяха добавената стойност на журналистиката, ролята на AI в нея и дали тя може да бъде неутрална. Фалшивите новини и борбата с тях, особено сред младите хора, беше акцентът в разговора.

Журналистите коментираха сливането на две швейцарски банки и какви са тенденциите на шведския жилищен имотен пазар. Целият епизод можете да чуете ТУК. Всички епизоди могат да бъдат открити и в Youtube канала на Bloomberg TV Bulgaria.

Очаквайте още интересни и актуални теми, засягащи ежедневния живот и важните събития в него, в следващите епизоди на седмичния подкаст „Голямата картина“ в сайта на Bloomberg TV Bulgaria.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:43 | 07.04.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Икономика и макроданни виж още

Коментари

Финанси виж още