IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

БВП за първото тримесечие на 2010 г. на фокус през седмицата

Продажбите в промишлеността, строителството и търговията и износът през март също ще бъдат следени с интерес

08:15 | 10.05.10 г.
БВП за първото тримесечие на 2010 г. на фокус през седмицата

В понеделник (10 май) НСИ ще оповести данни от наблюденията си на потребителите през април 2010 г., както и за производството и продажбите в промишлеността, строителството и търговията през март.

Статистическият институт ще оповести и данни за износа на България през февруари и март 2010 г.

Също в понеделник ще се проведе аукцион за ДЦК с остатъчен срок 4 години. За този ден са насрочени и Общи събрания на Торготерм АД, Машстрой и Уелкъм Холдинг АД, като тогава е и начало на търговията с правата на Алфа България АД.

За вторник (11 май) са насрочени Общи събрания на Светлина АД и Екип-98 Холдинг АД.

В същия ден БНБ ще оповести размера на депозитите и кредитите по количествени категории и икономически дейности към 31 март 2010 г.

В сряда (12 май) НСИ ще публикува експресни данни за БВП през първото тримесечие на 2010 г. , както и данни за инфлацията и индексите на потребителските цени през април 2010 г. и за наетите лица и средната работна заплата през първото тримесечие на годината.

За същия ден е насрочено Общо събрание на Мейфеър Груп АД, а 12 май е и последен ден за покупка на акции с право на дивидент от Бг Агро АД и Актив Пропъртис АДСИЦ.

В четвъртък (13 май) ще се проведе аукцион за неизползваните права в увеличението на капитала на Индустриален холдинг България.

Освен това НСИ ще публикува данни за жилищните сгради през 2009 г.

В петък (14 май) ще се проведат Общи събрания на акционерите в Първа инвестиционна банка и облигационерите в Ален мак АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:40 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още