IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

КФН проспект на Експат Бета АДСИЦ за привличане на 43 млн. лв.

Дружеството планира инвестиции в различни проекти с недвижими имоти

15:09 | 05.05.10 г.
КФН проспект на Експат Бета АДСИЦ за привличане на 43 млн. лв.

Комисията за финансов надзор (КФН) потвърди проспект за първично публично предлагане на емисия акции, които ще бъдат издадени от Експат Бета АДСИЦ, гр. София, в резултат от увеличаване на капитала на дружеството.

Максималният размер на емисията 43 428 900 лева, разпределени в 43 428 900 броя обикновени акции с номинална стойност 1 лев всяка

Първият проект на Експат Бета АДСИЦ е покупката на 140,099 кв. м земя в регулация в курорта Камчия на Черноморието. Настоящото увеличение на капитала е свързано с планирани нови инвестиционни проекти.

Управляващ партньор в обслужващото дружество Експат Капитал АД е Николай Василев, заемал длъжности като министър на икономиката, транспорта и държавната администрация.

Регулаторният орган е издал и одобрение на ЗБ Ариста брокери ООД, гр. София, за извършване на дейност по застрахователно посредничество при свобода на предоставяне на услуги на територията на Испания, Румъния, Гърция, Австрия, Италия, Франция, Чешка Република, Унгария, Полша, Белгия, Дания и Нидерландия. ЗБ Ариста брокери ООД, гр. София, ще може да извършва дейност при условията на право на установяване на територията на Германия. КФН ще изпрати уведомления до компетентните органи на приемащите държави членки за намерението на брокера да извършва дейност на техните територии.

КФН признава и придобита квалификация за извършване на дейност като инвестиционен консултант на Ангелина Пампорова и на Владислав Аврамов.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:40 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още