IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Износът през февруари на фокус през седмицата

НСИ ще оповести и информация за производството и продажбите в промишлеността, строителството и търговията през февруари

08:35 | 05.04.10 г.
Износът през февруари на фокус през седмицата

Работната седмица у нас стартира във вторник (6 април 2010 г.), тъй като 5 април е официален почивен ден. Във вторник НСИ ще оповести кючови показатели за България по последни данни. Не е уточнено кои са тези показатели.

Също така статистическият институт ще обяви информация за производството и доставките на енергийни продукти през януари 2010 г. и данни за противообществени прояви и престъпления на малолетните и непълнолетните през 2009 г.

Ще бъдат представени и данни за домовете за медико-социални грижи за деца през 2009 г.

За вторник е свикано Общо събрание на акционерите на Инвестиционна компания Галата АД, на което ще се гласува намаляване на номиналната стойност на акция.

В сряда (7 април) ще бъде първият ден за търговия с акции на Велграф Асет Мениджмънт АД. Посредник по листването е ЦКБ, а дружеството има 52,3 млн. акции, като те ще бъдат въведени за търговия при индикативна референтна цена от 2,29 лв./бр. Две ЕООД-та са единствените собственици, като това са Лориян ЕООД и Блясък ЕООД.

В четъвртък (8 април) ще се проведе Общо събрание на Зет Пропъртис Инвестмънт Фонд АДСИЦ.

Най-интересните данни ще бъдат обявени в петък (9 април) от НСИ, като това са данни за износа и вноса през февруари 2010 г., както и за производството и продажбите в промишлеността, строителството и търговията през февруари.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:04 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още