IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проверяват служителите на телефоните на земеделското министерство

Протестиращи животновъди се оплакаха, че на посочените телефони за справки и жалби никой не отговаря или служителите пренасочват повикванията

16:24 | 01.04.10 г.
Автор - снимка
Създател
Проверяват служителите на телефоните на земеделското министерство

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов е разпоредил проверка и е поискал писмени обяснения от служителите, които отговарят на телефоните за връзка с Държавен фонд „Земеделие“ и с Министерството на земеделието и храните, съобщиха от министерството.

Решението е взето, след като протестиращите при пловдивското село Труд животновъди са информирали, че на телефоните за справки и жалби на посочените в интернет страници на двете институции никой не отговаря или служителите пренасочват повикванията, така че да не може да се направи справка.

Пред животновъдите министърът сам е опитал да се свърже с някои от посочените в интернет страниците на МЗХ и ДФЗ телефони.

След множество набирания служителка от Държавен фонд „Земеделие“ е вдигнала телефона, но преди да разбере, че се обажда министърът, се е опитала да пренасочи повикването, така че разговорът да не може да се осъществи.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:20 | 30.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още