IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН временно забрани търговото за отписване на Девин АД

До 8 май акционерите на Девин АД могат да продадат акциите си на Адвент на база старото търгово предложение

16:21 | 24.03.10 г.
КФН временно забрани търговото за отписване на Девин АД

Комисията за финансов надзор издаде временна забрана за публикуване на търгово предложение от Адвент Уотър (Люксембург) С.а.р.л. за закупуване на акции на Девин АД от останалите акционери на дружеството, съобщи регулаторният орган.

Търговото предложение с временна забрана е по член 157а от ЗППЦК (Закон за публично предлагане на ценни книжа). Според чл. 157б от Закона за публично предлагане на ценни книжа (ЗППЦК) до 8 май 2010 г. акционерите в Девин могат да продадат акциите си на Адвент при цена от 3,5 лв.

Днес стана ясно, че регулаторният орган е прекратил образуваното производство за потвърждаване на проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на емисия корпоративни облигации, издадени от Алфа енерджи холдинг ЕАД, гр. София, по искане на дружеството.

КФН издаде и одобрение за промени в устава на Имоти Директ АДСИЦ вследствие успешно приключило първоначално увеличение на капитала на дружеството от 1 500 000 лева на 2 100 000 лева.

Надзорът издаде и допълнителен лиценз за нов вид застраховка – „Релсови превозни средства – всяка щета или загуба, нанесена на релсови превозни средства” на ЗАД Армеец.

Комисията за финансов надзор отказа признаването на пълна правоспособност на отговорен актюер на Валентин Методиев.

Свързани компании:

Девин АД Отписано от публичност(6D3)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:22 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още