IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

През седмицата - данни за износа и инфлацията

В понеделник ще бъде представена стратегията за развитие на капиталовия пазар, изготвена от БФБ-София

07:47 | 08.03.10 г.
През седмицата - данни за износа и инфлацията

В понеделник (8 март 2010 г.) в 9:00 ч. БФБ-София ще публикува на уеб страницата си, стратегията си за развитие на капиталовия пазар.

Във вторник (9 март) ще се проведе Общо събрание на облигационерите на Алма Тур БГ АД.

В сряда (10 март) НСИ ще обяви данни за производството и продажбите в промишлеността, строителството и търговията през януари 2010 г.

В същия ден ще се проведат и Общи събрания на облигационерите по двете емисии на Ален Мак.

В четвъртък (11 март) НСИ ще оповести информация за БВП за 2009 г. (втори предварителни данни). Статистическият институт ще публикува данни и за производителността на труда, заетостта и отработените човекочасове през четвъртото тримесечие на 2009 г., както и втори предварителни данни за износа през декември 2009 г.

В петък (12 март) НСИ ще информира за инфлацията през февруари 2010 г., както и за търговията ни (износ и внос) със страните извън ЕС през януари 2010 г.

Също в петък ще се проведат Общо събрание на облигационерите на Флорина България АД и Общо събрание на акционерите на Булгар Чех Инвест Холдинг АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:34 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още