IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Отварят ценовите оферти за магистрала „Тракия“ на 5 февруари

Ценовата, а не техническата оферта ще е решаваща за избор на фирмата или консорциума

17:38 | 01.02.10 г.
Автор - снимка
Създател
Отварят ценовите оферти за магистрала „Тракия“ на 5 февруари

На 5 февруари ще бъдат отворени ценовите предложения на допуснатите участници, подали оферти за строителство на Лот 2 (участъка между Стара и Нова Загора) на автомагистрала „Тракия”, съобщиха от агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

Процедурата ще се състои в сградата на Министерство на отбраната, където от 12 януари, когато бяха обявени 8-те кандидати за изграждането на Лот 2 от магистралата, заседава комисията по избор на изпълнител.

Ценовата, а не техническата оферта ще е решаваща за избор на фирмата или консорциума, който ще извърши строителството на Лот 2 на автомагистрала Тракия.

Максималният срок, за който трябва да бъде построен Лот 2, е 25 месеца. Няма да се счита за предимство, ако някоя от фирмите е предложила по-кратък срок за изпълнение.

От комисията поясниха, че ако някоя от фирмите не отговаря на техническите изисквания, т.е. се прецени, че не е в състояние да изпълни обекта в срок, тя няма да продължи участието си в конкурса и ценовата й оферта няма да бъде разглеждана.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:48 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още