IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Кольо Парамов е икономическият съветник на Борисов

Предстоящите му задачи ще са ясни до няколко седмици

11:52 | 30.01.10 г.
Автор - снимка
Създател
Кольо Парамов е икономическият съветник на Борисов

Новият икономически съветник на Бойко Борисов е Кольо Парамов, който е встъпил в длъжност на 25 януари, пише Dnes.bg.

Парамов заяви, че през следващите няколко седмици ще бъдат ясни параметрите на предстоящите задачи.

Кольо Парамов е роден през 1954 г. в Стара Загора. Завършил е икономическа география и философия в Софийския университет и международни икономически отношения в Университета за национално и световно стопанство.

Парамов е бил кмет на Промишлено селище "Ерма река" и зам.-директор на Горубсо - Златоград. Той е избран за народен представител от БСП в 36-то Народно събрание.

Бил е главен ревизор на БНБ до 1998 година. В момента Парамов е финансов консултант. Той е сътрудничил на структурите на ДС, управление "Гранични войски"- разузнавателен отдел - 4 граничен отряд като резидент под псевдонима Яков, съобщи преди време Комисията по досиетата.

Кольо Парамов е известен с критиките си към предишното управление на Тройната коалиция. Той беше казал: „България не е имала по-слаб премиер от Сергей Станишев. Той е нерешителен, неспособен и притискан от Ахмед Доган и неговите лобита и олигархия“.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:44 | 02.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още