IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Бул Инс: Представители на МВР си позволиха неправомерни действия към нас

Свързването на името на ЗД Бул Инс със знакови дела или личности е спекулативно и необосновано, заявяват от застрахователя

12:03 | 07.01.10 г.
Бул Инс: Представители на МВР си позволиха неправомерни действия към нас

Свързването на името на ЗД Бул Инс със знакови дела или личности е спекулативно и необосновано, заявяват от Съвета на директорите на застрахователя в съобщение до медиите.

Застрахователна компания Бул Инс, която оперира на българския застрахователен пазар от 1995 година, функционира съобразно законите и разпоредбите на Република България и Европейския съюз, уточняват от дружеството.

Въпреки че обект на разследване не е била дейността на ЗД Бул Инс, някои от представителите на МВР са си позволили неправомерни действия към отделни служители на компанията, което е неприемливо за страна членка на Европейския съюз, споделят от застрахователя.

Свързването на действия, предприети от органите на МВР, с името на ЗД Бул инс от някои медии, уронва престижа на утвърден лидер на застрахователния пазар в България.

Застрахователна компания Бул Инс е с адрес на управление бул. Витоша № 17. В страната компанията оперира в стотици офиси, един от които е на бул. Джеймс Баучер № 87. В този бизнес център компанията е наемател заедно с други юридически и физически лица, допълват от дружеството.

Във вторник вечерта от МВР съобщиха, че са започнали обиски в сградата на Бул Инс на бул. Джеймс Баучер, като действията на полицията бяха свързани с разстрела на обяд през същия ден на скандалноизвестния радиоводещ Боби Цанков. В същата сграда се намират офиси на братята Маргини. През 2004 г., също в тази сграда, в един от асансьорите й, беше взривен Стоил Славов, един от основателите на групировката СИК и „Интергруп“ и съдружиник на Маргините.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:31 | 12.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още