IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Избират нови шефове на районните поделения на Автомобилна администрация

Минималната работна заплата за длъжността е 363 лева месечно

15:56 | 04.01.10 г.
Автор - снимка
Създател
Избират нови шефове на районните поделения на Автомобилна администрация

Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” (ИА АА) стартира днес конкурси за началници на всичките си областни структури, съобщиха от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Новият избор е във връзка с обнародваните на 15 декември 2009 г. структурни промени в Устройствения правилник на агенцията, с които броят на дирекциите е намален от 33 на 4, а досегашните 27 регионални дирекции са преобразувани в областни отдели.

Досегашната длъжност директор на Регионална дирекция „Автомобилна администрация” е трансформирана в началник на областен отдел „Контролна дейност”.

Промяната налага провеждането на конкурси за ръководители на областните структури на агенцията, като всички досегашни директори ще имат възможност да се явят на тях.

Минималните изисквания за длъжността началник на областен отдел „Контролна дейност“, са: образователна степен „бакалавър“ и поне 5 години професионален опит. Документи за кандидатстване ще се приемат до 14 януари.

Минималната работна заплата за длъжността е 363 лева месечно.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:34 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още