IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Български посредник с първата платформа за достъп до македонската борса

Булброкърс предлага Мета Trader 4 и за достъп до БФБ-София, като платформата се ползва от 155 лица

16:17 | 22.12.09 г.
Български посредник с първата платформа за достъп до македонската борса

Платформата MetaTrader 4, предоставяна от Булброкърс, ще е първата и засега единствена електронна платформа, търгуваща на Македонската фондова борса, съобщиха от инвестиционния посредник.

От днес клиентите на Булброкърс ще могат да купуват и продават чрез платформата македонски акции. В Македония MetaTrader 4 се предлага от инвестиционния посредник Евроброкер. И двата посредника са част от Финансиа Груп.

Платформата бе лансирана на официално събитие днес в Скопие от изпълнителните директори на Булброкърс Иво Сеизов и Евроброкер Александър Петрески. В представянето участваха Марина Кавракова, председател на македонската Комисия по ценни книжа и Иван Щериев, изпълнителен директор на Македонската фондова борса, който подчерта уникалността на платформата за македонския капиталов пазар.

MetaTrader 4 е утвърдена и сигурна платформа за онлайн търговия в редица европейски страни, включително България. Платформата, предлагана от Булброкърс в България, предлага котировки, графики, новини и анализи в реално време, както и пълен пакет инструменти за технически анализ. На БФБ-София чрез Meta Trader 4 търгуват 155 лица към 30 ноември 2009 г.

Финансиа груп АД консолидира финансовия бизнес на Алфа финанс холдинг, която развива дейност в България, Македония и други държави в Югоизточна Европа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:45 | 14.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още