IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

През януари започва принудително преместване на стари коли в София

Кампанията за изчистване на столицата от излезли от употреба моторни превозни средства започна през октомври

12:42 | 15.12.09 г.
Автор - снимка
Създател
През януари започва принудително преместване на стари коли в София

През януари започва принудителното преместване на излезлите от употреба автомобили в София, съобщиха от Столичната община.

Кампанията за изчистване на столицата от излезли от употреба моторни превозни средства започна през октомври. До момента стикери са поставени на 1770 автомобила.

През януари изтича тримесечният срок за първите, излезли от употреба автомобили, на които са поставени стикери и е трябвало да бъдат преместени от своите собственици. Фирма „Екобулкар“ АД ще започне принудителното им преместване на площадки за временно съхранение.

На тези площадки автомобилите ще стоят най-малко 14 дни. В случай че собственикът иска да си върне колата, ще трябва да плати разходите по принудителното извозване и временното съхранение, и съответната глоба от 150 до 500 лева или имуществена санкция от 700 до 2000 лева за неизпълнение на предписанието.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:47 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още