IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерни на Трейс ще поддържат 888 км пътища за 15,4 млн. лв.

Дъщерните дружества ще поддържат пътищата в общините Кърджали, Ардино, Ямбол, Казанлък, Гурково и Девин

17:09 | 11.12.09 г.
Дъщерни на Трейс ще поддържат 888 км пътища за 15,4 млн. лв.

Дъщерни дружества на Трейс груп холд АД подписаха договори за текущо и зимно поддържане на 888 км от републиканската пътна мрежа. Договорите са за 15,4 млн. лв. и касаят пътищата в общините Кърджали, Ардино Ямбол, Казанлък, Гурково и Девин.

На 10 декември 2009 г. четири дъщерни дружества на Трейс груп холд АД са подписали с Агенция Пътна инфраструктура договори за текущ ремонт и зимно поддържане на републиканската пътна мрежа на територията на РПС Кърджали, Ямбол, Казанлък и Гурково.

Сдружение Пи Ес Ай – Стройинженеринг ще подържа 136,9 км републикански пътища на територията на община Гурково и 138,6 км републикански пътища на територията на община Казанлък. Двете дружества в сдружението са собственост на Трейс груп холд АД. Договорът с РПС Гурково е на стойност 1,56 млн. лв., а договорът с РПС Казанлък е на стойност 1,6 млн. лв.

Сдружение „Кърджали” ще извършва „Превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации на 229,4 км републикански пътища на територията на РПС Кърджали и Ардино”. Договорът е на стойност 5,3 млн. лв. Партньори в Сдружение „Кърджали” са Пи Ес Ай АД и Пътно поддържане Кърджали ЕООД.

ПСФ Мостинженеринг АД, дъщерно дружество на Трейс Груп Холд АД, е изпълнител по договор за 231.3 км републикански пътища на територията на РПС Ямбол. Договорът е на стойност 2,5 млн. лв.

Срокът за изпълнение по всички договори е една година. Финансирането е осигурено от държавния бюджет.

На 11 декември 2009 г. договор за текущо и зимно поддържане подписа още едно дъщерно дружество на холдинга – Родопа Трейс ЕООД. Фирмата ще почиства снега и ще поддържа 151,633 км от републиканската пътна мрежа на територията на РПС Девин. Стойността на договора е 4,44 млн. лв., а срокът е една година.

За последните 3 месеца акциите на дружеството поевтиняват с 8,25% до 68 лв. за акция и 149,6 млн. лв. пазарна капитализация.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:14 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още