IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Последните консолидирани отчети през седмицата

В понеделник БНБ ще обяви и печалбата и провизиите на банковата система през октомври

07:48 | 30.11.09 г.
Последните консолидирани отчети през седмицата

Понеделник (30 ноември) е крайният срок за публикуване на консолидираните отчети на публичните компании за деветмесечието на 2009 г.

В понеделник НСИ ще публикува информация за индекса на цени на производител в промишлеността през октомври. Статистическият институт ще даде и дани за преките чуждестранни инвестиции, разходите за придобиване на ДМА (дълготрайни материални активи) и приходи и разходи на предприятията през третото тримесечие на 2009 г.

Също така НСИ ще оповести информация за производството и доставките на енергийни суровини през септември, както и данни за транспорта (морски, речен, железопътен, пътнически автобусен, товарен автомобилен и градски електротранспорт) през третото тримесечие на 2009 г.

Също в понеделник БНБ ще обяви данни за печалбите и преоценките на банковата система през октомври.

За понеделник е насрочено и Общо събрание на акционерите на Българска роза Пловдив АД, както и започва търговията с права на Енемона АД.

В сряда (2 декември) на БФБ-София ще бъде регистриран резултатът от публичното предлагане на БГ Агро АД.

През седмицата можем да очакваме и месечните данни на Софарма за ноември 2009 г., както и обявяване на търгово предложение за Девин АД.

В четвъртък НСИ ще обяви данни за жилищните сгради през третото тримесечие на 2009 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:55 | 13.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още