IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Резултатът от първото IPO за 2009 г. - през седмицата

Данни за размера и лихвите по новите кредити и депозити през октомври ще оповести БНБ

07:51 | 23.11.09 г.
Резултатът от първото IPO за 2009 г. - през седмицата

През седмицата се очаква публикуването на консолидирани отчети на публичните дружества за третото тримесечие на 2009 г., тъй като наближава крайният срок за това, който е 30 ноември.

В понеделник (23 ноември) започва подаването на поръчки за участие в IPO-то на БГ Агро АД, което е първото IPO за 2009 г. Оферти се подават до 26 ноември (четвъртък), а резултатът ще бъде обявен на 27 ноември, като предлагането ще е успешно при записването на минимум 10% от капитала на дружеството, или 4,04 млн. акции. Резултатът от IPO-то ще се регистрира на БФБ-София на 2 декември.

Също на 23 ноември НСИ ще оповести данни за издадените разрешителни за строеж и наблюдения на работната сила през третото тримесечие на 2009 г.

Във вторник (24 ноември) БНБ ще оповести данни за размерът на кредитния портфейл на банките и за брутния външен дълг в края на октомври. Също във вторник ще се проведе Oбщо събрание на акционерите на Агрия груп холдинг АД.

В сряда (25 ноември) Монбат АД ще обяви месечните си приходи и печалби за октомври 2009 г.

В четвъртък (26 ноември) БНБ ще оповести размера и лихвите по новите кредити и депозити през октомври 2009 г.

В петък (27 ноември) НСИ ще предостави информация за бизнес климата в промишлеността, строителството, търговията и услугите през ноември. Статистическия институт ще публикува и данни за пътуванията на българи в чужбина и посещенията на чужденци в България през октомври 2009 г., както и предварителни данни за туристически пътувания и разходи за туризъм на населението през третото тримесечие на 2009 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:24 | 08.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още