IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Корпоративни отчети за деветмесечието и банкови данни през седмицата

Пътуванията на българи в чужбина и посещения на чужденци в България ще бъдат обявени от НСИ

08:00 | 26.10.09 г.
Корпоративни отчети за деветмесечието и банкови данни през седмицата

Основната част от корпоративните отчети за деветмесечието на 2009 г. предстои да бъдат обявени през седмицата, след като до момента това направиха малко на брой компании, сред които Енемона, Ломско пиво, Феърплей Пропъртис и Лесопласт. Крайният срок за публикуването на отчетите е 2 ноември, тъй като 31 октомври е почивен ден (събота).

В понеделник (26 октомври) между 13:00 и 15:00 ч. ще бъде обявен отчетът на Корпоративна търговска банка, съобщиха в петък от банката. В понеделник Монбат ще оповести месечните си печалба и продажби за септември. Също в понеделник ще се проведат извънредни Общи събрания на Прайм Пропърти БГ АДСИЦ и И Ар Джи Капитал 1 АДСИЦ.

Във вторник (27 октомври) БНБ ще оповести данни за новоотпуснатите кредити и новосключените депозити през септември. НСИ ще публикува данни за пътуванията на българи в чужбина и посещения на чужденци в България през септември.

Също във вторник ще се проведат извънредни Общи събрания на И Ар Джи Капитал 2 АДСИЦ и ЗАД ДЗИ АД.

В сряда (28 октомври) НСИ ще обяви данни за бизнес климата в промишлеността, строителството, търговията и услугите за октомври. Ще се проведе и Общо събрание на И Ар Джи Капитал 3 АДСИЦ.

В четвъртък (29 октомври) НСИ ще обяви индекса на цените на производител в промишлеността през септември.

В петък (30 октомври) БНБ ще обяви данни за печалбата на банковата система през деветмесечието на 2009 г. За август банките отчетоха 80% спад на печалбата си на годишна база до 30 млн. лв., което е най-ниското ниво за над 3 г. от юни 2006 г. насам, когато банките отчетоха едва 15 млн. лв. месечна печалба.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:35 | 17.08.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още