IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Йордания иска да внася български храни и обувки

На 22 октомври в БТПП ще се проведе среща между йорданския и българския бизнес

16:27 | 20.10.09 г.
Автор - снимка
Създател
Йордания иска да внася български храни и обувки

Йорданската държавна организация Civil Service Consumer Corporation ще търси български фирми за сключване на договори за доставка на наша продукция за нуждите на населението на Кралство Йордания, става ясно от съобщение на Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

На 22 октомври в палатата ще се проведе среща между корпорацията и представители на българския бизнес. Основен интерес Йордания има към фирми, от които да се закупят живи животни, прясно и охладено месо, олио, обувки, почистващи препарати, млечни продукти, мед и консерви.

Civil Service Consumer Corporation е държавна организация, която работи за осигуряване на йорданското население с разнообразни хранителни и потребителски стоки. Корпорацията вече е осъществявала в предходни години доставки от България за Йордания. В периода 18-23 октомври нова делегация на Civil Service Consumer Corp. е на посещение в страната ни и отново възнамерява да сключва договори с български производители.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:26 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още