IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Консултативният съвет ще обсъжда усвояването на евросредствата

Доклади ще изнесат заместник-министър председателите и министри на вътрешните работи и на финансите

17:53 | 09.09.09 г.
Автор - снимка
Създател
Консултативният съвет ще обсъжда усвояването на евросредствата

Президентът Георги Първанов свиква на заседание Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) на 14 септември, понеделник, от 14.00 часа, съобщи прессекретариатът на държавния глава.

На заседанието ще бъдат обсъдени мерки за изпълнението на показателите по Механизма за сътрудничество и проверка и за подобряване усвояването на средствата от Европейския съюз, т.е. начини за подобряване усвояването на средствата от еврофондовете по оперативните програми.

Доклади ще изнесат заместник-министър председателите и министри на вътрешните работи и на финансите Цветан Цветанов и Симеон Дянков и министърът на правосъдието Маргарита Попова.

По закон членове на КСНС са председателят на Народното събрание, министър-председателят, министрите на отбраната, на вътрешните работи, на външните работи и на финансите, председателят на Държавна агенция „Национална сигурност”, началникът на отбраната и председателите на парламентарните групи в Народното събрание.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:50 | 26.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още