IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Агенцията по лозата и виното с нов директор

Мотив за извършената промяна е необходимостта от по-ефективна дейност на агенцията и подобряване на комуникацията й с бизнеса

15:01 | 31.08.09 г.
Автор - снимка
Създател
Агенцията по лозата и виното с нов директор

За изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по лозата и виното днес със заповед на министъра на земеделието Мирослав Найденов е назначен Красимир Коев, съобщиха от ведомството. 

Земеделският министър същевременно е освободил от длъжност Росица Горанова, досегашен изпълнителен директор на агенцията.

Мотив за извършената промяна е необходимостта от по-ефективна дейност на агенцията и подобряване на комуникацията й с бизнеса, допълват от земеделското министерство.

Красимир Коев е роден в Ямбол. Завършил е Технически университет в София, специалност „Стопанско управление на малки и средни предприятия”, както и специалност „Екология и опазване на природната среда“ в Лесотехническия университет в София. Специализирал е в Държавния департамент на САЩ и в Лондон.

До момента новият директор на Агенцията по лозата и виното е ръководил отдел в Национален институт за изследване на вино и спиртни напитки.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:10 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още