IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Краен срок за публикуване на консолидираните отчети за второ тримесечие

НСИ ще публикува данни за приходите и разходите на предприятията, включително разходите за придобиване на дълготрайни активи

08:45 | 31.08.09 г.
Краен срок за публикуване на консолидираните отчети за второ тримесечие

Понеделник, 31 август 2009 г., е последният срок за публикуване на консолидираните отчети на публичните дружества за второто тримесечие на 2009 г. През миналата седмица основна част от консолидиращите дружества публикуваха отчетите си, включително Химимпорт, Софарма, Каолин, Монбат, Трейс груп холд, Индустриален холдинг България, Стара планина холд, Синергон холдинг и други. От големите холдинги предстои публикуването на отчетите на Еврохолд България, Холдинг Пътища и Мостстрой.

Понеделник е наситен и с данни от Националния статистически институт (НСИ), като това са:
- Индекс за разходите за труд;
- Приходи и разходи на предприятията за второ тримесечие на 2009 г.;
- Разходи за придобиване на ДМА (дълготрайни материални активи) и придобити ДМА за второ тримесечие на 2009 г.;
- Чуждестранни преки инвестиции (приток) за второ тримесечие на 2009 г.;
- Производство и доставки на енергийни суровини за юни 2009 г.;
- Цени на електроенергията и природния газ за индустрията и домакинствата за шестмесечието на 2009 г.;
- Транспорт (морски, речен, железопътен, пътнически автобусен, товарен автомобилен и градски електротранспорт) за второ тримесечие на 2009 г.

В понеделник ще се проведе извънредно общо събрание на Вапцаров холдинг АД с три точки в дневния ред, а именно избор на регистриран одитор, промяна на седалището и адреса на управление на дружеството и промени в устава.

Във вторник, 1 септември, ще се проведат общи събрания на Маунтин Парадайс Инвест АДСИЦ, ФС Холдинг АД, Родна Земя холдинг АД, Гамакабел, Специализирани бизнес системи АД и Супер Боровец Пропърти фонд АДСИЦ.

Също във вторник е датата за въвеждане за търговия на емисии от акции на Корпорация за технологии и иновации Съединение АД и Алтерон АДСИЦ.

В сряда, 2 септември, акционерите на КРЗ Одесос АД ще гласуват промени в органите на управление и устава на дружеството.

В четвъртък, 3 септември, акционерите на Алкомет ще гласуват избор на одитен комитет, промени в органите на управление и промени в устава на дружеството.

Също в четвъртък НСИ ще обяви данни за жилищните сгради към второто тримесечие на 2009 г.

През седмицата Софарма АД трябва да публикува месечни данни за продажбите си (с разбивка за вътрешен пазар и износ) за месец август.

Всички предстоящи събития на БФБ-София, включително лихвени плащания по облигации, можете да видите тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:06 | 11.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още