IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Освободиха шефа на агенция "Социални дейности" към военното министерство

Причината за освобождаването на Саханджиева е, че тя, без да съгласува с министъра на отбраната, е предприела действия за закриване на социалните кухни за ветерани от армията

15:07 | 27.08.09 г.
Автор - снимка
Създател
Освободиха шефа на агенция "Социални дейности" към военното министерство

Министърът на отбраната Николай Младенов освободи от длъжност изпълнителния директор на Изпълнителна агенция „Социални дейности” към Министерството на отбраната Мери Саханджиева. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Причината за освобождаването на Саханджиева е, че тя, без да съгласува с министъра, е предприела действия за закриване на социалните кухни за ветерани от армията, се посочва в съобщението.

„Финансовото състояние на министерството е тежко, но това не е по вина на ветераните от войните. Въпреки затрудненията ще направим необходимото най-нуждаещите се да продължат да получават подкрепа от държавата”, твърди в съобщението министърът на отбраната.

Николай Младенов е убеден, че социалните придобивки на българските военнослужещи трябва да бъдат запазени и развивани, което според него ще изисква по-ефективен и рационален модел на управление.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:41 | 12.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още