IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Петима се борят за шеф на Фонд „Земеделие“

Имената на допуснатите кандидати за шеф на Фонд „Земеделие“ са: Румен Йончев, Калина Илиева, Светослав Симеонов, Драгомир Господинов Светлана Петкова

17:13 | 18.08.09 г.
Автор - снимка
Създател
Петима се борят за шеф на Фонд „Земеделие“

Петима кандидати от общо подалите документи 11, за участие в конкурса за изпълнителен директор на ДФ „Земеделие”- Разплащателна агенция, са допуснати до участие в изборната процедура на основа на съответствието между декларираното в документите и изискванията за заемането на длъжността, съобщиха от Министерство на земеделието и храните.

Имената на допуснатите кандидати за шеф на Фонд „Земеделие“ са: Румен Йончев, Калина Илиева, Светослав Симеонов, Драгомир Господинов, Светлана Петкова.

Документи са участие в конкурса се приемаха до 17 часа вчера. Очаква се Управителният съвет на фонда да проведе събеседвания с одобрените петима кандидати още днес.

От 11 август временно изпълняващ длъжността (и.д.) изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие” е Ангел Кинанов, който дотогава е зам.-изпълнителен директор с ресор „селскостопански пазарни механизми“.

От същата дата управителният съвет на фонда освободи от длъжността изпълнителен директор Ализан Яхова. Тогава от фонда съобщиха и, че са определили критериите за подбор на нов изпълнителен директор.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:37 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още