IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Правят туристически център в подлеза на Софийския университет

На 7 септември, а не на 1-ви, както беше съобщено по-рано, ще бъде откриването на отсечката от столичното метро, свързваща станциите на стадион "Васил Левски" и площад "Света Неделя"

15:46 | 14.08.09 г.
Автор - снимка
Създател
Правят туристически център в подлеза на Софийския университет

В подлеза на Софийския университет "Св. Климент Охридски" на около 200 кв. м площ ще бъде разположен Информационно-туристическият център на Столичната община. Това каза пред журналисти и. д. кмет на София Минко Герджиков, който инспектира строителните работи на метрото в района.

Тук ще може да се получава информация за всички туристически обекти на територията на София, ще се продават и билети за театър, опера, ще се получават карти на града, информация за музеи и туристически маршрути. Мястото е много удобно и комуникативно, посочи Герджиков.

На 7 септември, а не на 1-ви, както беше съобщено по-рано, ще бъде откриването на отсечката от столичното метро, свързваща станциите на стадион "Васил Левски" и площад "Света Неделя", като така ще бъдат свързани кварталите "Обеля" и "Младост".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:12 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още