IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

СДС реши да подкрепи създаването на кабинет от ГЕРБ

Кредитът на доверие към партията на Борисов се дава заради спешната необходимост от антикризисни мерки

17:23 | 25.07.09 г.
Автор - снимка
Създател
СДС реши да подкрепи създаването на кабинет от ГЕРБ

СДС подкрепя създаването на кабинет от ГЕРБ, реши днес партията по време на заседание на Националния съвет, предаде Dnes.bg.

По думите на лидера на съюза Мартин Димитров, кредитът на доверие към партията на Борисов се дава заради спешната необходимост от антикризисни мерки, актуализиране на бюджета, възстановяване на доверието на ЕС и изваждане на страната ни от криза.

Според Димитров основната задача пред бъдещия премиер е ревизиране на управлението на БСП, ДПС и НДСВ и търсене на отговорност за престъпленията им.

Той отново обяви, че назначението на Божидар Димитров за министър без портфейл е грешка. Синята коалиция намекна за възможност да не подкрепи кандидатурата на Димитров поради агентурното му минало.

В отговор Борисов ги нарече „лицемери“, тъй като „в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:14 | 26.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още