IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

София отпуска 3,64 млн. лв. за инфраструктура

Общинарите са одобрили и отпускането на 130 хил. лв. за нова канализация и вентилация на зала "Хищници" в Столичния зоопарк

12:30 | 25.06.09 г.
Автор - снимка
Създател
София отпуска 3,64 млн. лв. за инфраструктура

Съветниците от Столичния общински съвет одобриха отпускането на 2,2 млн. лв. от Специализирания общински приватизационен фонд за изграждането на пробива на бул. „Ген. Д. Николаев“ от бул. "Кн. Мария Луиза" до ул. "Веслец".

Съветниците са одобрили и отпускането на 1,44 млн. лв. за ремонта на надлеза на ул. "Черковна" над жп ареала на линията София - Пловдив.

Това ще е първият основен ремонт на надлеза от изграждането на първата му част през 1915-1917, а на втората - през 60-те години на миналия век.

Общинарите са одобрили и отпускането на 130 хил. лв. за нова канализация и вентилация на зала "Хищници" в Столичния зоопарк. Това ще е първият основен ремонт на съоръженията от влизането им в експлоатация отпреди 30 години.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:51 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още