IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Преглед на печата за 6 май

07:49 | 06.05.09 г.
Автор - снимка
Създател
Преглед на печата за 6 май

150 милионери клиенти на ДАНС
в. Стандарт

150 родни милионери станаха клиенти на ДАНС и прокуратурата. Баровците имат имоти за над 500 бона, но не е ясно с какви пари са ги купили. Официално те взимат доста по-скромни заплати. Разминаване лъснало след спецакцията "Тузари" на Националната агенция по приходите, прокуратурата, Агенция "Митници" и ДАНС.

Съдът решава казуса със СДС
в. Стандарт

Не ЦИК, а Софийски градски съд може да реши проблемите в СДС. Това стана ясно вчера от думите на Александър Александров, говорител на комисията за евровота, който коментира ситуацията с регистрацията на синята партия. Документите бяха внесени от Пламен Радонов с пълномощно от де юре лидера Пламен Юруков. Нерегистрираният председател на СДС Мартин Димитров обаче обвини във фалшификации двамата и оспори легитимността на документите. В момента тече проверка в ГРАО за подписката в подкрепа на СДС, чакаме и потвърждение от БНБ за внесения депозит, обясни Александров.

Наплив на туристи към Белоградчишките скали през почивните дни
в. Дневник

По 10 000 души на ден са посещавали туристическите обекти в Белоградчик през почивните дни. Това съобщи служителят в Туристическия информационен център в града Ани Атанасова, цитирана от БТА. Очакванията са до края на почивните дни броят на туристите в района да надхвърли 50 000. Такова увеличение на туристическия поток в Белоградчик не е имало през последните 5-6 години, уточни Атанасова. Не достигат местата за паркиране, заведенията и хотелите в града са пълни. Над 18 000 туристи са посетили града през април.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:54 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още