IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

БФБ организира семинар сред жителите на Монтана за перспективите на пазара

Планира се да има поредица от подобни срещи

13:59 | 22.04.09 г.
БФБ организира семинар сред жителите на Монтана за перспективите на пазара

Българска фондова борса – София с подкрепата на кмета на Монтана Златко Живков и председателя на Търговско промишлена палата в града Ангел Ангелов организира първи по рода си пътуващ семинар на тема “Българският капиталов пазар – възможности и перспективи”.

Целта на инициативата е да бъде популяризиран сред широката общественост и бизнеса в различни региони на страната капиталовият пазар и възможностите, които той предоставя както за инвестиране в ценни книжа, така и за алтернативно финансиране на бизнеса.

Изборът на Монтана за първата проява на новата инициатива на Българска фондова борса – София е продиктуван от факта, че градът се нарежда на водещо място сред българските общини, заявяват от БФБ-София. Монтана и регионът разполагат с голям икономически потенциал, бързо развиващ се бизнес и добри перспективи за развитие в рамките на европейската интеграция на България.

Семинарът ще се проведе в Младежки дом в гр. Монтана на 27 април 2009 г. от 10.30 до 12 часа. Входът е свободен, за участие са поканени представители на местния бизнес и граждани.

В последните години БФБ-София организира няколко регионални срещи с представители на бизнеса, включително във Варна, Стара Загора и Велико Търново, с цел да привлече компании на БФБ чрез IPO или SPO (първично или вторично листване).

Новата серия от семинари цели представяне на борсовите възможности пред широк кръг от потенциални инвеститори.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:12 | 10.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още